LOKI: Ο χρόνος γυρνάει ενάντια στον Tom Hiddleston - Δύο νέα trailers

Στις 9 Ιουνίου η πρεμιέρα της νέας σειράς της Marvel Studios
24 Μαΐου 2021 12:45
LOKI: Ο χρόνος γυρνάει ενάντια στον Tom Hiddleston - Δύο νέα trailers

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του LOKI, της νεότερης σειράς της Marvel Studios για το Disney Plus και τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν δύο νέα μικρά trailers υπό την μορφή των TV Spots. Σε αυτά αποκαλύπτονται μερικές ακόμη πληροφορίες για την αποστολή που θα έχει ο Tom Hiddleston ως "God of Mischief" με την TVA (Time Variance Authority).

Η μυστηριώδης οργάνωση που υφίσταται εκτός του χωροχρόνου ευθύνεται για την παρακολούθηση του timeline. Αυτοί του δίνουν δύο επιλογές: να "διαγραφεί" παντελώς η ύπαρξή του επειδή είναι ένας "time variant" ή να τους βοηθήσει να φτιάξουν το timeline και να σταματήσουν μια μεγαλύτερη επερχόμενη απειλή. 

Από τις πιο παράξενες πληροφορίες που μάθαμε για το τρίτο σόου του Disney Plus είναι πως έχει εμπνευστεί, μεταξύ άλλων, και από τα...Τελετάμπις

Μαζί με τους Hiddleston και Owen Wilson (ως Agent Mobius M. Mobius) πρωταγωνιστούν οι: Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku, Sasha Lane και Richard E. Grant. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων ανέλαβε η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο υπογράφει ο Michael Waldron.

Το LOKI ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στις 9 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+