Brooklyn Nine-Nine: Το πρώτο trailer του φινάλε σάς θυμίζει το αναπόφευκτο "αντίο"

Και αποκαλύπτει ακριβώς την ημερομηνία πρεμιέρας
21 Μαΐου 2021 08:33
Brooklyn Nine-Nine: Το πρώτο trailer του φινάλε σάς θυμίζει το αναπόφευκτο "αντίο"

Το κανάλι Fox έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την 8η σεζόν του λατρεμένου Brooklyn Nine-Nine και φυσικά δεν παραλείπει να σας θυμίσει πως έρχεται το τέλος του. Φυσικά, επειδή πρόκειται για το "Nine-Nine" θα φύγει με τον δικό του τρόπο, κάνοντας mic drop πάντα με ηρωικό και πανηγυρικό τρόπο. Εκτός αυτού αποκαλύπτεται η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας του φινάλε για τις 12 Αυγούστου 2021

Στο trailer εμφανίζονται τα μέλη του cast και αναπολούν τις στιγμές τους στην κωμική σειρά των Dan Goor και Michael Schur, ενώ απαριθμεί τα...στατιστικά του με 7 ληστείες -από αυτές που έστηνε το ίδιο το αστυνομικό τμήμα, 32 τίτλοι ταινιών ροζ περιεχομένου και πάνω από 4.200 cools του Jake. 

Η 8η σεζόν μαθαίνουμε πως θα περιλαμβάνει αναφορές στην COVID-19, μιας και «σημάδεψε» την ανθρωπότητα τον τελευταίο χρόνο.

Μάλιστα, από τον Απρίλιο του 2020 η δημιουργική ομάδα πατησε το κουμπί του "restart" γράφοντας από την αρχή τα τελευταία επεισόδια, αφού έγινε γνωστό ότι πλέον το σόου θα ξεφύγει αμιγώς από το κωμικό στοιχείο, ενσωματώνοντας πιο σοβαρά κοινωνικά θέματα, όπως το “Black Lives Matter”.

Το Α.Τ. του "Nine-Nine" απαρτίζουν ο Jake Peralta του Andy Samberg, ο οποίος έρχεται συχνά σε σύγκρουση με τον σοβαροφανή αρχηγό του τμήματος τον Captain Raymond Holt του Andre Braugher, καθώς και οι Stephanie Beatriz ως Rosa Diaz, Terry Crews ως Terry Jeffords, Melissa Fumero ως Amy Santiago, Joe Lo Truglio ως Charles Boyle, Chelsea Peretti ως Gina Linetti, Dirk Blocker ως Michael Hitchcock, και Joel McKinnon Miller ως Norm Scully.

Τα τελευταία δέκα επεισόδια του Brooklyn Nine-Nine θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 12 Αυγούστου.