Elite: Το trailer της 4ης σεζόν είναι τέρμα "καυτό" και θα δείτε γιατί

Τοίχο-τοίχο στο Las Encinas να πάτε από τη νέα χρονιά
20 Μαΐου 2021 18:03
Elite: Το trailer της 4ης σεζόν είναι τέρμα "καυτό" και θα δείτε γιατί

Όλα αλλάζουν στο Las Encinas αλλά και όλα ίδια φαίνεται πως θα μείνουν καθώς το πάθος, οι έρωτες, οι πισώπλατες μαχαιριές και τα κάθε λογής όργια δε θα λείψουν. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της πολυαναμενόμενης 4ης σεζόν του Elite, στο οποίο βλέπουμε τους τέσσερις νέους μαθητές του διάσημου κολλεγίου να παρτάρουν ασυστόλως και να ερωτεύονται δίχως αύριο. 

Τους υποδύονται οι Manu Rios, Carla Diaz, Martina Cariddi και Pol Granch, οι οποίοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους -και όχι μόνο- με τους γνωστούς Omar, Guzmán, Samuel, Ander, Rebeca και Cayetana, που θα επιστρέψουν δριμύτεροι, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Να θυμίσουμε πως το Netflix ετοιμάζει για τους συνδρομητές του μια εορταστική #EliteWeek καθώς πριν τη πρεμιέρα του νέου κύκλου θα προβληθούν τρία μίνι επεισόδια με μικρές καυτές ιστορίες από την παλιά και νέα φουρνιά χαρακτήρων. 

Θα υπάρξει 5η σεζόν; 

Ναι, το Elite ήδη έχει ανανεωθεί για πέμπτη σεζόν, η οποία θα ολοκληρώσει την ιστορία αυτής της σχολής σεζόν και θα μας συστήσει σε δύο ακόμη καινούργιους χαρακτήρες, την Αργεντινή ηθοποιό Valentina Zenere και τον Βραζιλιάνο, Andre Lamoglia. 

Η 4η σεζόν του Elite κάνει ντεμπούτο στο Netflix στις 18 Ιουνίου 2021