Το "Too Hot To Handle" επιστρέφει με τη 2η σεζόν του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι του Netflix
20 Μαΐου 2021 09:26
Το "Too Hot To Handle" επιστρέφει με τη 2η σεζόν του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία της πολυπόθητης πρεμιέρας για την 2η σεζόν του “Too Hot To Handle”. Έτσι, δε χρειάζεται πλέον να περιμένετε πολύ, καθώς το νέο κεφάλαιο θα καταφθάσει μέσα στον Ιούνιο, όπου και θα ολοκληρωθεί το γνωστό ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου, ενώ τα τελευταία επεισόδια θα έρθουν στις 30 του ίδιου μήνα. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε ρίχνει μια γρήγορη ματιά στην τεράστια έπαυλη που θα φιλοξενήσει τους νέους διαγωνιζόμενους, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και η 3η σεζόν, μιας και πήρε το «πράσινο φως» από το Netflix.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το ριάλιτι τοποθετεί 14 συμμετέχοντες (επτά άνδρες και επτά γυναίκες) σε μια εξωτική τοποθεσία, όπου ελπίζουν να βρουν την αγάπη, όμως υπάρχει μια μεγάλη παγίδα: απαγορεύονται να έχουν οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Ούτε ένα φιλί, απολύτως τίποτα και κάθε παρασπονδία μειώνει το έπαθλό τους. Όσοι τα καταφέρουν θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των $100.000. 

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της πρεμιέρας στον player που ακολουθεί.