Το "LOKI" θα έχει κάτι από Τελετάμπις και αναρωτιόμαστε πώς γίνεται αυτό

...Σίγουρα κάτι creepy κρύβεται στη νέα παραγωγή της Marvel Studios
18 Μαΐου 2021 22:24
Το "LOKI" θα έχει κάτι από Τελετάμπις και αναρωτιόμαστε πώς γίνεται αυτό

Παρθενογέννηση πλέον δεν υπάρχει, είναι δεδομένο αυτό και από κάπου όλα κρατάνε η σκούφια τους. Η έμπνευση μπορεί για τη δημιουργία μιας σειράς μπορεί να προέρχεται από διάφορες άλλες πριν από αυτή, όμως με διαφορά από τις πιο παράξενες που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό αφορά το πολυαναμενόμενο LOKI της Marvel Studios. 

Η επερχόμενη σειρά με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston ως "Θεό της ζαβολιάς" αναμένεται τον Ιούνιο και η σκηνοθέτρια του σόου Kate Herron (Sex Education) μίλησε για αυτό σε ένα πρόσφατο άρθρο του περιοδικού Entertainment Weekly.

Όταν ερωτήθηκε ποιες είναι οι τρεις κυριότερες σειρές από όπου εμπνέεται το Loki αυτή ανέφερε το "Blade Runner", το "Mad Men" και τα..."Τελετάμπις" (Teletubbies). Ναι, το παιδικό σόου που πλέον όσοι το βλέπουν περνάει περισσότερο για μια creepy σειρά παρά κάτι που τώρα ένα μικρό παιδί θα παρακολουθούσε. 

Για αυτή την παντελώς αναπάντεχη έμπνευση η Herron δεν έδωσε καμία εξήγηση πέραν του "Απλώς θα πρέπει να συντονιστείτε στην πρεμιέρα του". Όπως και εσείς αναρωτιέται πώς μπορεί να γίνει αυτό, βρισκόμαστε στην ίδια θέση. 

 Για την ιστορία, τα Τελετάμπις έγιναν παγκοσμίως γνωστά όταν προβλήθηκαν στη βρετανική τηλεόραση πρώτη φορά το 1997 και παρέμειναν στον "αέρα" μέχρι το 2001. Στην Ελλάδα προβλήθηκε μέσω της συχνότητας του Star Channel και το 2015 έγινε μια αναβίωση του παιδικού σόου. Ίσως ο Loki βρεθεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν που θυμίζει τα πολύχρωμα αυτά πλάσματα;

Μαζί με τους Hiddleston και Owen Wilson (ως Agent Mobius M. Mobius) πρωταγωνιστούν οι: Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku, Sasha Lane και Richard E. Grant. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων ανέλαβε η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο υπογράφει ο Michael Waldron.

Το LOKI ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στις 9 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+