Λουπέν Season 2: Ο πανούργος Omar Sy δίνει τα ρέστα του στο νέο trailer

Τώρα ξέρουμε, επιτέλους, πότε θα κάνει πρεμιέρα!
11 Μαΐου 2021 18:35
Λουπέν Season 2: Ο πανούργος Omar Sy δίνει τα ρέστα του στο νέο trailer

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι ο Lupin είναι τελικά η πιο δημοφιλή σειρά του Netflix για το 2021 μέχρι τώρα. Ο Omar Sy που έκλεψε τις εντυπώσεις προ ολίγων μηνών πρόκειται να επιστρέψει με το 2ο μέρος και πλέον η streaming υπηρεσία δημοσίευσε και το επίσημο trailer, για να προετοιμάσει το έδαφος. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα και ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα πρέπει να έχετε υπόψιν.

Το trailer έχει διάρκεια δυόμιση λεπτά περίπου και περιέχει όλα όσα θέλατε να δείτε. Η δίψα του Assane να εκδικηθεί τον Pellegrini διέλυσε την οικογένειά του και πλέον είναι στρυμωγμένος προσπαθώντας να βρει ένα νέο σχέδιο για να τα βγάλει πέρα, ακόμα κι αν όλο αυτό του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

Δημιουργός του σόου είναι ο George Kay, γνωστός για τα "Criminal" και το "Killing Eve", ο οποίος μαζί με τον Francois Uzan εμπνεύστηκαν μια φρέσκια ιστορία βασισμένη στις περιπέτειες του Arsene Lupin, ενός χαρακτήρα που έγραψε ο Γάλλος λογοτέχνης, Maurice Leblanc. Για το Part 2, που θα αποτελείται από πέντε νέα επεισόδια, στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσουν οι Ludovic Bernard (Επεισόδια 6-7) και Hugo Gelin (Επεισόδια 8-10).

Το 2ο μέρος του Lupin θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer στον παρακάτω player.