Stephen Amell και Alexander Ludwig οργώνουν τα ρινγκ στο πρώτο trailer του “Heels”

Οι πρωταγωνιστές των "Arrow" και "Vikings" σε νέα σειρά αλά "Wrestler"
04 Μαΐου 2021 09:24
Stephen Amell και Alexander Ludwig οργώνουν τα ρινγκ στο πρώτο trailer του “Heels”

Το Starz έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer από τη δραματική σειρά “Heels” με πρωταγωνιστή τον Stephen Amell του Arrow. Η σειρά έρχεται από τον δημιουργό του Loki και σεναριογράφο του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Michael Waldron, με τον Mike O’Malley ως κύριο υπαίτιο του σόου.

Ο Amell πρόκειται να υποδυθεί τον Jack Spade, όπου μαζί με τον αδερφό του τον Ace (Alexander Ludwig), μπαίνουν στο ρινγκ του “Duffy Wrestling League” για να αναζωογονήσουν την επαγγελματική πάλη στην πόλη τους, αλλά και να κρατήσουν τις παραδόσεις της οικογένειάς τους, παρόλο που οι δυο τους είναι στα μαχαίρια. Όλα αυτά σε μια προσπάθεια να φτιάξουν και τους εαυτούς τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η Allison Luff θα βρίσκεται στο πλάι των δύο και συγκεκριμένα θα είναι η σύζυγος του Jack, με την Mary McCormack ως επιχειρηματία και «εγκέφαλο» πίσω από το εν λόγω πρωτάθλημα.

Να αναφέρουμε πως ο "Oliver Queen" του Arrowverse έχει πλούσιο παρελθόν με το pro wrestling έχοντας συμμετάσχει σε επίσημες αναμετρήσεις στο WWE και άλλα διάσημα promotions των ΗΠΑ. 

Το Heels πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer.