Ironheart: Η σειρά με την αντικαταστάτρια του Tony Stark έρχεται - Νέες πληροφορίες

Άλλο ένα κομμάτι του παζλ συμπληρώνεται με την Chinaka Hodge στο σενάριο
03 Μαΐου 2021 10:55
Ironheart: Η σειρά με την αντικαταστάτρια του Tony Stark έρχεται - Νέες πληροφορίες

Προχωράει με σταθερά βήματα η παραγωγή μιας ακόμη πολύ σημαντικής για το ευρύτερο MCU σειράς της Marvel Studios. Ο λόγος για το "Ironheart" στο οποίο θα δούμε για πρώτη φορά την διάδοχο του Tony Stark του Robert Downey Jr. όπως τουλάχιστον την γνωρίζουμε από τα comics. Στην προκειμένη η Dominique Thorne, που πρόσφατα συμμετείχε στο βραβευμένο με Όσκαρ, "Judas and the Black Messiah", αλλά και στο "If Beale Street Could Talk", θα υποδυθεί την Riri Williams, μια ιδιοφυή εφευρέτρια που καταφέρνει να κατασκευάσει την πιο ανεπτυγμένη πανοπλία από την εποχή του Iron Man. 

Γνωρίζουμε την ύπαρξη της σειράς από τον περασμένο Δεκέμβριο στο Disney's Investors Event και τις τελευταίες μέρες μάθαμε νέες πληροφορίες, όπως το ότι η Chinaka Hodge θα αποτελέσει την επικεφαλής σεναριογράφο. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει την τηλεοπτική μεταφορά του "Snowpiercer" του Bong Joon-ho, που είναι μια από τις επιτυχημένες σειρές του TNT και προβάλλεται παγκοσμίως μέσω του Netflix και στην Ελλάδα. 

Θα ακολουθήσει τη φόρμουλα του "Falcon and the Winter Soldier" 

Σε ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter έγινε γνωστό επίσης πως το "Ironheart" θα αποτελείται από έξι επεισόδια της μίας ώρας σε διάρκεια. Εντός του μήνα θα ξεκινήσουν κιόλας τη συγγραφή του σεναρίου στη Marvel Studios με την Hodge επικεφαλής, χωρίς να έχει δοθεί κάποια ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. 

Η σειρά, λοιπόν, θα ακολουθήσει τη φόρμουλα του Falcon and the Winter Soldier και του πολυαναμενόμενου "Loki" (11 Ιουνίου), σε αντίθεση με το "WandaVision" και τα επερχόμενα "Ms. Marvel" και "She-Hulk" που θα έχουν ημίωρη διάρκεια με 9 ή 10 επεισόδια. 

Εδώ και μερικές μέρες τα γυρίσματα του She Hulk με την Tatiana Maslany στον ομώνυμο ρόλο έχουν ξεκινήσει, με το Moon Knight, όπου θα πρωταγωνιστεί ο Oscar Isaac, να ακολουθεί. Ήδη το 2022 φαντάζει συναρπαστικό και γεμάτο με Marvel σειρές για το Disney Plus.