To Invincible κάνει θραύση στο Amazon Prime Video και δεν είναι τυχαίο που συνεχίζει

Ανανεώθηκε για δύο ακόμα σεζόν από την Amazon
01 Μαΐου 2021 14:27
To Invincible κάνει θραύση στο Amazon Prime Video και δεν είναι τυχαίο που συνεχίζει

Δεν έχουν περάσει ακόμα 24ώρες από το φινάλε της πρώτης σεζόν και το Invincible ήδη εξασφάλισε το μέλλον του. Η νέα animated σειρά για ενήλικες δια χειρός Robert Kirkman (The Walking Dead) αποτελεί το νέο φαινόμενο της streaming υπηρεσίας της Amazon, το οποίο μάθαμε πως ανανεώθηκε για δύο ακόμη σεζόν, οι οποίες θα προβληθούν παγκοσμίως σε πάνω από 240 χώρες όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. 

Επομένως σίγουρα θα το βλέπουμε αποκλειστικά μέσω του Amazon Prime Video αισίως μέχρι την 3η σεζόν του. Με αυτήν την κίνηση η Amazon δείχνει να πιστεύει σε ένα διαφορετικό είδος superhero περιεχομένου, εντελώς αντισυμβατικού και ωμού, σε αντίθεση με την Marvel και το Disney+. Άλλωστε δεν είναι τυχαίες οι παρομοιώσεις που γίνονται με το "The Boys" του Eric Kripke και αποτελεί την πιο δημοφιλής σειρά της Amazon. 

Το Invincible έκανε τέτοια θραύση τόσο λόγω του ότι μένει πιστό στο ομώνυμο comic του δημιουργού του TWD, όσο και από το γεγονός ότι περιλαμβάνει ένα τεράστιο και γεμάτο με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ cast. Πέραν των πρωταγωνιστών του Mark Grayson και του Omni-Man που δανείζουν τις φωνές τους οι Steven Yeun (Minari, The Walking Dead), και J.K. Simmons (Whiplash) συναντάμε μεταξύ άλλων τους: Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Zachary Quinto, Mahershala Ali, Melise, Kevin Michael Richardson, Grey Griffin, Khary Payton. 

Για την ιστορία, τα comics ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 μετά από 15 χρόνια στην κυκλοφορία, αποτελώντας τη δεύτερη πιο μακροβιότερη δημιουργία του Kirkman, μετά φυσικά από το The Walking Dead. Πολύ σύντομα θα διαβάσετε και τις εντυπώσεις μας από το Invincible οπότε μείνετε συντονισμένοι.