Green Lantern: Βρέθηκε ένας από τους "Lanterns" της σειράς του HBO Max (ΦΩΤΟ)

Ο Finn Wittrock θα είναι ο "Guy Gardner"
01 Μαΐου 2021 11:51
Green Lantern: Βρέθηκε ένας από τους "Lanterns" της σειράς του HBO Max (ΦΩΤΟ)

Η πιο σημαντική μέχρι στιγμής είδηση για την επερχόμενη σειρά του "Green Lantern" για το HBO Max κυκλοφόρησε και αφορά τον πρωταγωνιστή ή τουλάχιστον έναν από τους πρωταγωνιστές από όσο αντιλαμβανόμαστε. Όπως μεταδίδει το Variety, ο Finn Wittrock θα υποδυθεί τον Guy Gardner, έναν από τους πιο γνωστούς "Lanterns" του σύμπαντος που περιγράφεται σαν μια "ογκώδης μάζα αρρενοπώτητας" και την "προσωποποίηση του υπερατριωτισμού των '80s".

Τον Wittrock θα τον γνωρίζετε οι περισσότεροι από τους ρόλους του σε αρκετές σεζόν του American Horror Story και το πρόσφατο "Ratched", καθώς αποτελεί συχνή επιλογή του δημιουργού Ryan Murphy. Έχει παίξει επίσης σε ταινίες όπως το "The Big Short" και το "If Beale Street Could Talk". 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που εξέδωσε το HBO μάθαμε ότι η σειρά θα ταξιδέψει λάβει χώρα σε πολλαπλές εποχές και θα μας παρουσιάσει διάφορους lanterns τόσο γνωστούς και αγαπημένους, όσο και εντελώς καινούργιους:

Το Green Lantern επαναπροσδιορίζει την κλασική ιστορία της DC με μια που θα εκτείνεται σε μια πλειάδα εποχών και γαλαξιών, ξεκινώντας από τη Γη του 1941 με τον πρώτο Green Lantern, έναν κρυφά gay πράκτορα του FBI ονόματι Alan Scott και μετά στο 1984 με τον αλαζωνικό και "alpha male" τύπο ονόματι Guy Gardner και τον εξωγήινο Bree Jarta. Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν μαζί με άλλους Lanterns από αγαπημένους των comics μέχρι και κάποιους που δεν έχετε ξαναδεί. 

Προς το παρόν οι αντιδράσεις είναι χλιαρές και διχασμένες για την επιλογή του Wittrock αλλά και το γεγονός πως ακόμη δεν έχουν ακουστεί αγαπημένα πρόσωπα του lore της DC και τον Lanterns όπως οι Hal Jordan και Jon Stewart. 

Η σειρά "Green Lantern" ακόμη δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας.