Ο Dexter επιστρέφει και έχει ορεξούλες στο νέο trailer

Και μην τον παρεξηγείτε απλά είναι σαρδόνιο το χαμόγελό του
29 Απριλίου 2021 21:47
Ο Dexter επιστρέφει και έχει ορεξούλες στο νέο trailer

Το Showtime εντείνει το hype γύρω από την άκρως αναμενόμενη επιστροφή του Dexter και έδωσε ένα νέο teaser trailer στη δημοσιότητα...όλο χαμόγελο! Η αναβίωση της σειράς μετά από 8 χρόνια ήρθε από το πουθενά, καθώς μόλις τον περασμένο Οκτώβριο μάθαμε για την επιστροφή του αγαπημένου serial killer της Αμερικής, με την πρεμιέρα των δέκα ολοκαίνουργιων επεισοδίων να γίνεται τον χειμώνα του 2021.

Στο νέο αυτό teaser, που φαίνεται να αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου σαν ένα κομμάτι παζλ, η κάμερα ξεζουμάρει έως ότου βλέπουμε για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια τον Dexter Morgan του Michael C. Hall και από αυτό το σαρδόνιο χαμόγελο φαίνεται να έχει...ορεξούλες. Οι ήχοι του "Don't Let Me Be Misunderstood" σε εκτέλεση της Nina Simone επίσης δένουν τέλεια το κλίμα. 

Γνωρίζουμε πως ο Clancy Brown θα υποδυθεί τον νέο κακό που θα αντιμετωπίσει ο Dexter, ο οποίος μάλιστα αποτελεί τον δήμαρχο της Iron Lake, της πόλης που φαινομενικά κρύβεται τόσα χρόνια ο αγαπημένος serial killer. Λέγεται βέβαια ότι η δράση θα λαμβάνει χώρα τόσο στην κωμόπολη αυτή όσο και στη Νέα Υόρκη. Στο cast της αναβίωσης του σόου θα συμμετέχουν τα εξής νέα πρόσωπα: Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Jamie Chung (Lovecraft Country), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight). 

Όπως ο Hall γυρνά για τον εμβληματικό του ρόλο, έτσι και ο αρχικός showrunner, Clyde Phillips, θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα στα νέα επεισόδια, των οποίων έξι εξ αυτών θα σκηνοθετήσει ο Marcos Siega.  Μάλιστα, ο Hall ήταν πέντε φορές συνεχόμενα υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και άλλες πέντε συνεχόμενες για βραβείο Emmy, υποδυόμενος τον ρόλο του Dexter Morgan. 

Το Dexter θα επιστρέψει στους δέκτες σας τον χειμώνα του 2021.