How I Met Your Father: Η κωμική σειρά που άφησε εποχή επιστρέφει...αλλιώς!

Με την Hilary Fuff στον κεντρικό ρόλο η spin-off σειρά βρίσκεται στα σκαριά από το Hulu
23 Απριλίου 2021 12:06
How I Met Your Father: Η κωμική σειρά που άφησε εποχή επιστρέφει...αλλιώς!

Χωρίς καμία υπερβολή, το How I Met Your Mother είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές κωμικές σειρές της τηλεόρασης, όπου ξεκίνησε το 2005 και ολοκληρώθηκε το 2014. Υπάρχουν πολλοί λάτρεις του σόου που θα ήθελαν μια συνέχεια της σειράς και τώρα το Hulu έρχεται να πραγματοποιήσει την επιθυμία τους, αφού ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά το “How I Met Your Father.

Πρόκειται για μία spin-off σειρά με πρωταγωνίστρια την Hilary Duff και showrunners τους Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, που έχουν δουλέψει στα “This is Us” και “Love, Victor”, ενώ οι αρχικοί δημιουργοί Carter Bays και Craig Thomas θα βρίσκονται στην παραγωγή. Όπως μάθαμε μέσα από το THR, η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις των δημιουργών.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το How I Met Your Father στο Hulu. Η πρωτότυπη σειρά των Carter και Craig έφερε την επανάσταση στην κωμωδία και είμαστε περήφανοι που θα φέρουμε στις οθόνες σας «τη νέα γενιά» με την Hilary Duff. Δεν βλέπουμε την ώρα να γνωρίσετε την Sophie και τους φίλους της, όπου ψάχνουν την αγάπη στη σύγχρονη Νέα Υόρκη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για κάποιο spin-off της θρυλικής σειράς, αφού παλιότερα η απόπειρα του spinoff “How I Met Your Dad” στο CBS με την Greta Gerwig σε πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν προχώρησε πέραν του πιλότου.

Πέρα από την Hilary Duff που είναι ευρέως γνωστή από τις δουλειές της στα “A Cinderella Story”, “Raise Your Voice” και “The Perfect Man”, δεν μάθαμε ποιοι άλλοι θα είναι δίπλα της. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.