Love, Death + Robots: Τα νέα επεισόδια έρχονται και έχουμε το πρώτο trailer

Ανανεώνει το ραντεβού του για το 2022 με την 3η σεζόν
19 Απριλίου 2021 17:26
Love, Death + Robots: Τα νέα επεισόδια έρχονται και έχουμε το πρώτο trailer

Τρία χρόνια μετά την προβολή της πρώτης σεζόν, το "Love, Death + Robots" που μάγεψε το κοινό επιστρέφει με ολοκαίνουργια πιο ξέφρενα επεισόδια και με εκδικητικές τάσεις. Το Netflix από το πουθενά έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της βραβευμένης με Emmy ανθολογικής σειράς κινουμένων σχεδίων, σε παραγωγή του David Fincher (Mindhunter, Fight Club) και του Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate). 

Για ακόμη μια φορά θα ταξιδέψουμε σε πλανήτες, αλλόκοτα σκηνικά, παράξενες ιστορίες, φρικιαστικούς χαρακτήρες με το animation στιλ φυσικά να ηγείται των πάντων και να προσφέρει ένα απίστευτο και μοναδικό αποτέλεσμα, καθώς κάθε επεισόδιο είναι αυτοτελές και παρουσιάζεται με διαφορετικό εικαστικό. Τη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων έχει αναλάβει η Jennifer Yuh Nelson. 

Δεν χρειάζεται να σας πούμε τίποτα άλλο, παρά να δείτε το trailer και να πάρετε μια γεύση από τα όσα επιφυλάσσει το Volume 2. Μάλιστα, το ανθολογικό animated σόου δίνει ραντεβού από τώρα για το 2022, όπου αναμένεται να προβληθεί η 3η σεζόν

Η 2η σεζόν του LOVE, DEATH + ROBOTS θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου.