Επετειακό trailer για το Game of Thrones - Το HBO γιορτάζει το φινάλε και ξυπνά αναμνήσεις

Είτε καλές είτε κακές ανάλογα τι γεύση σας άφησε
08 Απριλίου 2021 13:31
Επετειακό trailer για το Game of Thrones - Το HBO γιορτάζει το φινάλε και ξυπνά αναμνήσεις

Το HBO γιορτάζει την "Iron Anniversary", μια γιορτή για την επέτειο από την εμφάνισή του Game of Thrones στο τηλεοπτικό κοινό, η οποία έγινε στις 17 Απριλίου του 2011 και έμελλε να αφήσει το σημάδι του ανεξίτηλο στα τηλεοπτικά δρώμενα. Καθήλωσε όσο καμία άλλη σειρά τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο για οκτώ σεζόν και το HBO κάνει ένα μεγάλο αφιέρωμα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως άλλαξε μια για πάντα τα στάνταρ και τον όρο "κινηματογραφικότητα" στην μικρή οθόνη, είτε μας άρεσε είτε δεν μας άρεσε η 8η σεζόν.

Σπέσιαλ υλικό, πλάνα από τα παρασκήνια που δεν είδανε ποτέ το φως, αφιερώματα και συνεντεύξεις περιλαμβάνει το "Iron Anniversary" που θα τρέξει στο HBO Max για όλον τον Απρίλιο, καθώς και έναν μαραθώνιο bingewatching με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όμως σήμερα κυκλοφόρησε ένα ειδικό επετειακό trailer για την 8η σεζόν, που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό και τους fans όσο καμία άλλη σειρά στην ιστορία. Και όσο να'ναι ξύπνησε μνήμες στους fans τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες. Βέβαια, στην προκειμένη περιέχει πολλές spoiler σκηνές οπότε περισσότερο σαν μια εντυπωσιακή σύνοψη των γεγονότων μοιάζει παρά σαν διαφημιστικό.

Το ίδιο έκανε το HBO και για τις προηγούμενες σεζόν, οπότε αν είστε από τους λίγους που δεν έχουν παρακολουθήσει το "Thrones" να γνωρίζετε ότι αποκαλύπτουν σημαντικές πτυχές της πλοκής. Οι υπόλοιπο απολαύστε τα παρακάτω:

Τέλος να αναφέρουμε πως στα σκαριά βρίσκεται η νέα prequel σειρά με τίτλο "House of the Dragon" που ξεκινά φέτος τα γυρίσματά της και θα προβληθεί εντός του 2022, ενώ βρίσκονται κι άλλα τηλεοπτικά projects για τα οποία περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ