H Kate Winslet θα πάει κόντρα σε όλους στο Mare of Easttown του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο trailer για την πολυαναμενόμενη αστυνομική σειρά
02 Απριλίου 2021 21:45
H Kate Winslet θα πάει κόντρα σε όλους στο Mare of Easttown του HBO (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν ψάχνετε για ένα αστυνομικό δράμα τότε να έχετε υπόψιν σας το Mare of Easttown με την βραβευμένη με Oscar και Emmy, Kate Winslet (Revolutionary Road, Little Children). Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για τη νέα του μίνι σειρά, η οποία αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του για φέτος, όχι μόνο επειδή πρωταγωνιστεί η Winslet και έχει ένα εκπληκτικό cast συνολικά, αλλά γιατί και πίσω από τις κάμερες κρύβονται ταλαντούχα άτομα. 

Δημιουργός του σόου και σεναριογράφος είναι ο Brad Inglesby, ο οποίος στο παρελθόν μας χάρισε μερικά αξιοσημείωτα δραματικά φιλμ όπως τα "The Way Back" και "American Woman". Τη σκηνοθεσία των 7 επεισοδίων που θα αποτελείται ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Craig Zobel, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το αμφιλεγόμενο The Hunt (2020).

Εδώ η Winslet υποδύεται μια ντετέκτιβ που ερευνά τη δολοφονία ενός κοριτσιού στην μέχρι πρότινος φιλήσυχη κωμόπολη όπου ζει και κάποτε ήταν η πιο διάσημη αθλήτρια του σχολείου της. Ωστόσο η εμπλοκή στην υπόθεση αυτή θα την μεταμορφώσει στα μάτια των κατοίκων, την ώρα που και η προσωπική της ζωή είναι σμπαράλια.

Στο cast επίσης συναντάμε τον λατρεμένο από το American Horror Story, Evan Peters, στον ρόλο ενός ντετέκτιβ που βοηθάει τη Winslet, την Julianne Nicholson, την Angourie Rice, την Jean Smart και τον Guy Pearce. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: David Denman (Outcast), Joe Tippett (Rise), Cailee Spaeny (Devs), John Douglas Thompson (Let Them All TalkPatrick Murney (Seven Seconds), James McArdle (Ammonite), Sosie Bacon (Here and Now) και Neal Huff (The Wire).

Το The Mare of Easttown θα κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα σε HBO και HBO Max στις 18 Απριλίου.