Νέο επικό trailer για το Shadow and Bone - Ένας κόσμος μαγείας ανοίγεται στο Netflix

Στις 23 Απριλίου η πρεμιέρα της νέας σειράς
31 Μαρτίου 2021 10:19
Νέο επικό trailer για το Shadow and Bone - Ένας κόσμος μαγείας ανοίγεται στο Netflix

Μάγοι, τέρατα και ένα μεγάλο μυστήριο έρχονται στο Netflix τον Απρίλιο. Ο λόγος για το Shadow and Bone, την επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά των διάσημων best-seller βιβλίων του "Grishaverse" της Leigh Bardugo για την οποία κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο επικό trailer. Σε αυτό αποκαλύπτονται νέες σκηνές και εμβαθύνει περισσότερο στην άρρωστη σχέση που έχει ο General Kirigan του Ben Barnes (Marvel's Punisher, Westworld) με την Alina Starkov της Jessie Mei Li, η οποία κατέχει μοναδικές ικανότητες, που την καθιστούν την εκλεκτή για να λύσει το πρόβλημα του Shadowfold μια και καλή. 

Μόλις αντιλαμβάνεται ότι είναι η μοναδική Sun Summoner του κόσμου θα την εκμεταλλευτεί, όμως δεν είναι όλα όπως φαίνονται και η νεαρή Alina θα πρέπει να αντιληφθεί τη σημασία των δυνάμεών της και τη θέση της στον "Γκρισόκοσμο". Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Archie Renaux, Amita Suman, Kit Young και Freddy Carter. Δημιουργός και showrunner είναι ο Eric Heisserer, ο οποίος στο παρελθόν συμμετείχε σε παραγωγές όπως "Lights Out", "Arrival" και "Bird Box". 

H πλοκή της σειράς θα εστιάζει στα δύο πρώτα βιβλία και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν πάρει το "πράσινο φως" η συνέχεια του αφού ήδη ο Heisserer σχεδιάζει τρεις σεζόν. 

Το Shadow and Bone (Σκιές και Οστά) θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Απριλίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix.