Μένουμε Westeros: Έρχονται περισσότερες spinoff σειρές στο σύμπαν του Game of Thrones

Όλα επίσημα μετά το χρυσό deal του George R.R. Martin με το HBO
29 Μαρτίου 2021 11:19
Μένουμε Westeros: Έρχονται περισσότερες spinoff σειρές στο σύμπαν του Game of Thrones

Και κάπως έτσι το "Winds of Winter" δε θα εκδοθεί ποτέ υποθέτουμε όσο κι αν ο συγγραφέας τους διαβεβαιώνει τους fans για αυτό. Ο George R.R. Martin υπέγραψε ένα νέο χρυσό συμβόλαιο -θα καταλάβετε πόσο χρυσό- με το HBO για την ανάπτυξη νέων τηλεοπτικών σειρών εντός του σύμπαντος του Game of Thrones τόσο για το δίκτυο όσο και προφανώς για το αναπτυσσόμενο HBO Max

Όπως μεταδίδει το Hollywood Reporter, ο δημιουργός του σύμπαντος του "A Song of Ice and Fire" δεσμεύεται για τα επόμενα 5 χρόνια με το συμβόλαιό του, με τις απολαβές να φτάνουν 8ψήφιο αριθμό. Αμέσως, το HBO με τη σειρά του ανακοίνωσε τις τρεις νέες σειρές που έρχονται στο HBO Max πέραν του House of the Dragon και στο σύνολο είναι πέντε πλέον υπό ανάπτυξη, ωστόσο οι τίτλοι που θα δείτε παρακάτω είναι προσωρινοί. 

Το πρώτο είναι το "10.000 Ships" που θα εστιάζει στην βασίλισσα πολεμίστρια Nymeria του Οίκου των Martell, η οποία ίδρυσε το βασίλειο του Dorne. Αυτή η σειρά θα μας ταξιδέψει 1.000 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και θα αποτελεί το πιο μακρινό prequel μέχρι τώρα βάσει του χρονολογίου του σύμπαντος. Ο τίτλος αναφέρεται στα 10.000 πλοία που έκαψε η Nymeria από την πλευρά της, όταν ο στρατός της έφτασε από το Essos στο Dorne ούτως ώστε να μην υπάρξει γυρισμός για κανέναν. 

Το "9 Voyages" προέρχεται από τον δημιουργό της διάσημης ιστορικής σειράς "Rome", Bruno Heller και θα ακολουθεί τον Corlys Velaryon ή κοινώς γνωστό ως "Sea Snake", Άρχοντα των Κυμάτων και επικεφαλής του Οίκου Velaryon. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα εμφανιστεί και στο "House of the Dragon" και θα τον υποδύεται ο βρετανός ηθοποιός Steve Toussaint και βάσει του lore είναι ο σύζυγος της Πριγκίπισσας Rhaenys Targaryen. 

Έπειτα έχουμε το "Feal Bottom" που ακούγεται ότι θα εμπνέεται από το "Peaky Blinders" στο ύφος του καθώς θα διαδραματίζεται στην περιβόητη γειτονιά του King's Landing, εκεί όπου μεγάλωσαν χαρακτήρες όπως οι Ser Davos Seaworth και Gendry Baratheon. Λέγεται ότι θα εστιάζει στον υπόκοσμο και τη καθημερινότητα των πολιτών αντί να βλέπουμε βασιλείς και πριγκίπισσες. 

Επίσης, το Dunk and Egg, για το οποίο έχουμε εδώ και καιρό ακούσει πως αναπτύσσεται ως μια σειρά που βασίζεται φυσικά στα διάσημα μυθιστορήματα του Martin με πρωταγωνιστές τους Ser Duncan the Tall και του βοηθού του "Egg", ο οποίος αργότερα γίνεται ο Βασιλιάς Aegon Targaryen ο 5ος. Ακόμη, υπό ανάπτυξη βρίσκεται μια ακόμη δραματική αλλά animated σειρά για την οποία δεν δόθηκε καμία περαιτέρω πληροφορία.