Marvel: Ο κακός της σειράς "Secret Invasion" βρέθηκε και είναι από τα πιο ανερχόμενα ονόματα

Υποδεχτείτε τον Kingsley Ben-Adir στο MCU
16 Μαρτίου 2021 13:20
Marvel: Ο κακός της σειράς "Secret Invasion" βρέθηκε και είναι από τα πιο ανερχόμενα ονόματα

Όσο περνάει ο καιρός τα κομμάτια του παζλ για τις μελλοντικές Marvel σειρές του Disney+ αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Μέσα από το νεότερο δημοσίευμα του Deadline έγινε γνωστός ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον...κακό της υπόθεσης του "Secret Invasion". Υποδεχτείτε, λοιπόν, στο MCU τον ανερχόμενο Kingsley Ben-Adir, ο οποίος έρχεται καυτός από την εξαιρετική του ερμηνεία ως Malcolm X στο υποψήφιο στα φετινά Όσκαρ "One Night In Miami". 

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει και σε γνωστές σειρές όπως το The OA του Netflix, "High Fidelity" του Hulu, το "Peaky Blinders" αλλά και τη μίνι σειρά "The Comey Rule" όπου υποδύθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα. Στη σειρά που δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλές λεπτομέρειες πρωταγωνιστούν επίσης οι Samuel L. Jackson και Ben Mendelsohn ως Nick Fury και Talos αντίστοιχα. 

To Secret Invasion γνωρίζουμε πως θα αποτελείται από έξι επεισόδια -όπως και το επερχόμενο The Falcon and the Winter Soldier- και ο επικεφαλής του MCU, Kevin Feige είχε αναφερθεί στην προσέγγιση που θα γίνει όσον αφορά την πλοκή λέγοντας:

"Μας ενδιαφέρει να δείξουμε την πλευρά της πολιτικοποιημένης παράνοιας του Secret Invasion με επίκεντρο τους πρωταγωνιστές Samuel L. Jackson και Ben Mendelsohn, δύο απίθανοι ηθοποιοί που ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να έχει στη σειρά του και είμαστε τυχεροί για αυτό. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και φυσικά θα συνδεθεί με άλλα πράγματα και τους Skrulls με τρόπους που δεν έχει δει ξανά, αλλά ναι, ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Θέλαμε να κάνουμε σαν σειρά αυτό το storyline επειδή μας επιτρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικά που δεν κάναμε στο παρελθόν."

Ήδη από τα όσα είδαμε στο "WandaVision" μπήκε ένα κομμάτι προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς εμφανίστηκε στην Monica Rambeau μια Skrull, η οποία της είπε πως "με έστειλε ένας παλιός φίλος της μητέρας σου. Άκουσε πως σε τιμώρησαν. Θα ήθελε να συναντηθεί μαζί σου", εννοώντας τον Fury. H Rambeau που απέκτησε τις δικές τις δυνάμεις στο σόου την ρωτάει "Που;" και της δείχνει ψηλά στον ουρανό, καθώς από την post-credits σκηνή στο "Spider-Man: Far From Home" είδαμε πως κινεί τα νήματα της S.W.O.R.D. από το διάστημα. Επίσης, η σειρά Secret Invasion θα συνδεθεί άμεσα με το Captain Marvel 2, στο οποίο θα εμφανιστεί εκτός της Brie Larson, η Teyonah Parris και η Iman Velani ως Ms. Marvel.