Αδρεναλίνη και δράση χτυπούν "κόκκινο" στο τελευταίο trailer του Falcon and The Winter Soldier

Το δεύτερο MCU σόου του Disney Plus κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Μαρτίου
15 Μαρτίου 2021 21:20
Αδρεναλίνη και δράση χτυπούν "κόκκινο" στο τελευταίο trailer του Falcon and The Winter Soldier

Μόλις τέσσερα 24ωρα μακριά βρίσκεται η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου The Falcon and The Winter Soldier, που αποτελεί τη δεύτερη blockbuster σειρά της Marvel Studios για λογαριασμό του Disney Plus, για την οποία κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer. Και φυσικά ξεκινάει με τον "Falcon" να εκπαιδεύεται στον χειρισμό της ασπίδας που του εμπιστεύθηκε ο Captain America με τον Bucky Barnes του Sebastian Stan να του θυμίζει πως "Αυτή η ασπίδα σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για πολύ κόσμο".

"Τα σύμβολα δεν σημαίνουν τίποτα χωρίς τις γυναίκες και τους άνδρες πίσω από αυτά ώστε να τα δίνουν νόημα" ακούγεται να λέει ο Sam Wilson του Anthony Mackie και το trailer παίρνει φωτιά από εκεί και έπειτα όπως θα δείτε παρακάτω. 

Ο Malcolm Spellman αναλαμβάνει ως showrunner, ενώ τη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων πραγματοποίησε η Kari Skogland. Πάντως αν και έχουμε δει σκηνές με την Sharon Carter της Emily VanCamp και τον Baron Zemo του Daniel Bruhl, ο John F. Walker aka "US Agent" του Wyatt Russell ακόμη να φανεί έστω και για ένα καρέ στα trailer και κάτι μας λέει ότι θα είναι μια από τις εκπλήξεις της σειράς. 

Πρόσφατα, μάθαμε τη διάρκεια των επεισοδίων του σόου, που θα είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτά του WandaVision, αλλά και το απίστευτο κόστος παραγωγής του. Δυο σκηνές που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν το διόλου φιλικό και συνεργατικό κλίμα μεταξύ των δύο ηρώων. 

Το Falcon and The Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney Plus