Ο Sherlock μπορεί να επιστρέψει - Δίνει ελπίδες για τη 5η σεζόν ο Benedict Cumberbatch

Ίσως να χρειαστεί λίγη παραπάνω υπομονή
15 Μαρτίου 2021 12:29
Ο Sherlock μπορεί να επιστρέψει - Δίνει ελπίδες για τη 5η σεζόν ο Benedict Cumberbatch

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που είδαμε τις τελευταίες περιπέτειες του τηλεοπτικού Sherlock του Benedict Cumberbatch και του Dr. Watson του Martin Freeman και έκτοτε το μέλλον τους έμοιαζε αβέβαιο, καθώς εκείνη την περίοδο οι δύο ηθοποιοί έκαναν μια μετάβαση στην κεριέρα τους με μεγάλες χολιγουντιανές ταινίες. Παρά το γεγονός πως η σειρά απέκτησε ένθερμους fans σε ολόκληρο τον κόσμο και η δίψα για νέες περιπέτειες υπάρχει, ακόμη δεν υπάρχει φως στο τούνελ. 

Τουλάχιστον μέχρι σήμερα καθώς ο Cumberbatch εν μέσω του press tour της νέας του ταινίας "The Courier" ερωτήθηκε από το Collider για το μέλλον του σόου του BBC. Η δήλωση που έκανε σίγουρα δίνει ελπίδες για μια πιθανή 5η σεζόν του Sherlock, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα συμβεί μεσοπρόθεσμα:

Είμαι το χειρότερο άτομο για να το ρωτήσεις αυτό επειδή ποτέ δεν λέω ποτέ, προφανώς, αλλά δεν ξέρω. Και το λέω αυτό επειδή το πρόγραμμά μου είναι πολύ, πάρα πολύ γεμάτο αυτή τη στιγμή, όπως και του Martin (Freeman) και όλων των υπόλοιπων προσώπων-κλειδιών που εμπλέκονται. Οπότε, ποιος ξέρει; Ίσως μια μέρα όταν υπάρξει ένα σωστό σενάριο. Και αναφέρομαι "στο σενάριο" επειδή θα μπορούσε να είναι μια ταινία αντί για σειρά. Ποιος ξέρει; αλλά προς το παρόν όχι τώρα. 

Ο Martin Freeman πρωταγωνίστησε σε αρκετές μεγάλες ταινίες, όπως την τριλογία των Hobbit του Peter Jackson καθώς και το Black Panther, ενώ σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα εμφανιστεί και στο sequel. Όσον αφορά τον Cumberbatch, αναμένεται να επιστρέψει ως Doctor Strange στο Spider-Man: No Way Home και αμέσως μετά να πρωταγωνιστήσει στη sequel ταινία του "Sorcerer Supreme" με τίτλο "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" με την Elizabeth Olsen ως "Scarlet Witch" στο πλευρό του. 

Το ίδιο γεμάτο πρόγραμμα έχουν και οι βασικοί συντελεστές του σόου του BBC, δηλαδή οι Steven Moffat και Mark Gatiss. Ο πρώτος ετοιμάζει ένα νέο σόου για χάρη του Amazon Prime Video, το "The Devil's Hour" και ο Gatiss, που υποδύεται τον Mycroft Holmes, αναμένεται να εμφανιστεί στα Mission Impossible 7 και 8.