Falcon and the Winter Soldier: Προετοιμαστείτε για μεγαλύτερη διάρκεια επεισοδίων από το WandaVision

Περισσότερη δράση σε μόλις έξι επεισόδια υπόσχεται η Marvel Studios
14 Μαρτίου 2021 20:05
Falcon and the Winter Soldier: Προετοιμαστείτε για μεγαλύτερη διάρκεια επεισοδίων από το WandaVision

Μόλις 5 ημέρες απομένουν για την μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σειράς του MCU για το Disney Plus, η οποία θα διαδεχθεί το άκρως επιτυχημένο WandaVision. Ο λόγος για το The Falcon and The Winter Soldier όπου θα επιστρέψουν οι Anthony Mackie και Sebastian Stan στους ρόλους των Sam Wilson και Bucky Barnes, των οποίων η συνεργασία δε θα είναι τόσο ρόδινη όσο πιστεύαμε και θα πρέπει να τα βρουν πρώτα μεταξύ τους, εάν θα θέλουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. 

Τώρα, μέσα από ένα άρθρο των New York Times, αποκαλύφθηκε η διάρκεια των επεισοδίων της μίνι σειράς, η οποία εν τέλει θα είναι μεγαλύτερη από τα περίπου 30 λεπτών επεισόδια του WandaVision. Συγκεκριμένα, τα έξι επεισόδια που θα αποτελείται θα διαρκούν μεταξύ 45 και 55 λεπτών, κάτι που είναι συνηθισμένο σε σειρές βεληνεκούς μεγάλων streaming υπηρεσιών και καλωδιακών καναλιών, όμως η Marvel και η Disney τώρα δοκιμάζουν. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως γυρίστηκε κανονικά με τα πρότυπα των ταινιών του MCU που γνωρίζαμε μέχρι τώρα και αυτό αντικατοπτρίζεται στο εξωφρενικό -για σειρά έξι επεισοδίων- budget των $150 εκατομμυρίων

Σίγουρα, το ύφος αλλά και η δράση που υπόσχεται το σόου των Falcon και Winter Soldier φαντάζει πολύ πιο παραδοσιακή από τα μαγικά της Scarlet Witch και αυτό αποτυπώθηκε και στις πρώτες εντυπώσεις του ειδικού Τύπου, που κατάφερε από νωρίς να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο. Μόλις χθες δημοσιεύτηκαν δύο ολόκληρες σκηνές από τη σειρά και οι οποίες δίνουν μια γεύση από το "συναδελφικό" κλίμα μεταξύ των δύο ηρώων της Marvel, οι οποίοι εκτός άλλων θα πρέπει να τιμήσουν και τη μνήμη του Captain America καθώς ένας από τους δύο θα καταλήξει να είναι ο νέος "Cap" του Phase 4. 

Το Falcon and The Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney Plus