Δύο κλιπάκια από το "Falcon and The Winter Soldier" μεταφέρουν ακριβώς το κλίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεργάτες κατ'ανάγκη οι Sebastian Stan και Anthony Mackie στη νέα σειρά του Disney+
13 Μαρτίου 2021 20:30
Δύο κλιπάκια από το "Falcon and The Winter Soldier" μεταφέρουν ακριβώς το κλίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney πατάει τέρμα το γκάζι όσον αφορά την προώθηση του Falcon and The Winter Soldier, καθώς όντας μόλις η δεύτερη σειρά του MCU στην streaming υπηρεσίας, πρέπει να μη χαθεί το μομέντουμ αυτό. Για αυτό δεξιά και αριστερά χωρίς υπερβολή κυκλοφορεί μικρά promo trailers, τα οποία ευτυχώς δεν ρίχνουν κανένα spoiler και σε αυτό πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Marvel Studios, μιας και το ίδιο κατάφερε και με το WandaVision, αν και τα τόσα πολλά trailers μπουκώνουν θα λέγαμε την κατάσταση. 

Ωστόσο, για να ρίξει λίγο αλατοπίπερο στην αντίστροφη μέτρηση κυκλοφόρησαν δύο κλιπάκια που παρουσιάζουν ολόκληρες σκηνές από το σόου των Sam Wilson και Bucky Barnes, τα οποία μεταφέρουν ακριβώς το κλίμα της κατ'ανάγκης συνεργασίας που θα έχουν. Έτσι, χθες ο Sebastian Stan πήρε για λίγο τον Instagram λογαριασμό του Anthony Mackie και δημοσίευσε τη δική του σκηνή:

Ενώ το ίδιο έκανε ο Mackie στον λογαριασμό του Stan:

Τώρα εάν αυτή η συμμαχία καταλήξει σε φιλία μένει να το δούμε, πάντως το ύφος του "Lethal Weapon" που έχουν υποσχεθεί οι συντελεστές του είναι εμφανές. Ο Malcolm Spellman αναλαμβάνει ως showrunner, ενώ τη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων πραγματοποίησε η Kari Skogland. Πάντως αν και έχουμε δει σκηνές με την Sharon Carter της Emily VanCamp και τον Baron Zemo του Daniel Bruhl, ο John F. Walker aka US Agent του Wyatt Russell ακόμη να φανεί έστω και για ένα καρέ στα trailer και κάτι μας λέει ότι θα είναι μια από τις εκπλήξεις της σειράς. 

Παρακάτω σας έχουμε ακόμη ένα trailer και ένα behind the scenes βίντεο για να απολαύσετε, με πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα και τους ηθοποιούς να μιλούν για τους ρόλους τους. 

Το Falcon and The Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney Plus