Steven Spielberg και Duff Brothers ετοιμάζουν το “Talisman” του Stephen King για το Netflix

Μετά από 30 και παραπάνω χρόνια, το project παίρνει σάρκα και οστά
08 Μαρτίου 2021 13:26
Steven Spielberg και Duff Brothers ετοιμάζουν το “Talisman” του Stephen King για το Netflix

Το 1984, ο Stephen King, είχε κυκλοφορήσει ένα πολύ επιτυχημένο βιβλίο με ονομασία “Talisman”, η σύνοψή του ήταν αυτή που «έψησε» τον κόσμο εκείνη την εποχή και προμηθεύτηκε το βιβλίο χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι, πολύ γρήγορα έμελλε να γίνει best-seller σημειώνοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Μάλιστα, ο Steven Spielberg είχε εντυπωσιαστεί τόσο πολύ που αγόρασε τα δικαιώματα ώστε να το «ζωντανέψει» κάποια στιγμή στο σινεμά. Αυτό έγινε το 1982, δύο χρόνια πριν καν κυκλοφορήσει το “Talisman”.

Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια όμως και ακόμη δεν έχουμε δει αυτό το βιβλίο φαντασίας στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα, όμως, με το THR, ο Spielberg βρήκε τα σωστά άτομα για να διασκευάσει το μυθιστόρημα και ετοιμάζει το Talisman για το Netflix, σε συνεργασία με τα αδέρφια Duffer του Stranger Things. Όχι όμως ως ταινία, αλλά ως τηλεοπτική σειρά.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, μια τεράστια συνεργασία μεταξύ Netflix, την Amblin Television, καθώς και την Paramount Television Studios αναδύεται και όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν το "The Talisman" ή όπως αλλιώς θα είναι η τελική του ονομασία, στην δημοφιλέστατη streaming υπηρεσία. Μάλιστα, ο Curtis Gwinn που ήταν παραγωγός στο Stranger Things θα γράψει το σενάριο, ενώ το κυριότερο θα εκτελέσει χρέη showrunner.

Η σύνοψη του Talisman έχει ως εξής: Ένα 12χρονο αγόρι ονόματι Jack Sawyer, ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να σώσει την μητέρα του, η οποία αργοπεθαίνει. Αναζητά το "Talisman", ένα πολύ ισχυρό λείψανο που όχι μόνο μπορεί να την θεραπεύσει, αλλά μπορεί να σώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Τα αδέρφια Duffers αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω στην 4η σεζόν του Stranger Things, η οποία ίσως και να κυκλοφορήσει φέτος στο Netflix. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.