Νομίζατε ότι θα είναι φιλαράκια; Νέο trailer για το Falcon and The Winter Soldier

Πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου αποκλειστικά στο Disney Plus
08 Μαρτίου 2021 11:03
Νομίζατε ότι θα είναι φιλαράκια; Νέο trailer για το Falcon and The Winter Soldier

Σαν το σκύλο με τη γάτα θα είναι ο Falcon του Anthony Mackie και ο Bucky Barnes aka Winter Soldier του Sebastian Stan στην νέα σειρά της Marvel Studios για λογαριασμό του Disney+. Τώρα που τελείωσε το WandaVision με ένα φινάλε που σίγουρα θα συζητηθεί -και σύντομα θα διαβάσετε τις σκέψεις μας εδώ στο site, η προώθηση επικεντρώνεται στο The Falcon and The Winter Soldier για το οποίο δόθηκε ένα νέο promo trailer, το οποίο θυμίζει εστιάζει στην σχέση των δύο ηρώων.

Οι συντελεστές άλλωστε υποσχέθηκαν ότι το ύφος της θα θυμίζει αρκετά τις κλασικές "buddy cop" ταινίες, όπως το "Lethal Weapon" και εδώ τα vibes μεταξύ Stan και Mackie να καυγαδίζουν για το τι είδους συνεργασία θα έχουν, τονίζει ακριβώς αυτό. 

Οι Falcon και Winter, λοιπόν, θα τα βάλουν με έναν παλιό τους εχθρό και συγκεκριμένα τον Baron Zemo του Daniel Bruhl, ενώ στην αποστολή τους θα τους βοηθήσει και η Agent 13 της Emily Van Camp. Επίσης, θα εμφανιστεί και ο "US Agent" του Wyatt Russell που θα υποδυθεί την... ελεγχόμενη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ βερσιόν του Captain America, τον οποίο όμως μέχρι στιγμής έχουμε δει την πλάτη του στα όποια trailers δημοσιεύτηκαν. 

Η σειρά είναι σε σκηνοθεσία της Kari Skogland, ενώ χρέη showrunners εκτελούν οι Derek Kolstad (John Wick) και Malcolm Spellman. 

To The Falcon and the Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη συχνότητα του Disney Plus στις 19 Μαρτίου 2021