Το "Superman & Lois" ανανεώθηκε για 2η σεζόν και έσπασε όλα τα ρεκόρ στο CW!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ώριμη ζωή του Clark Kent
03 Μαρτίου 2021 15:35
Το "Superman & Lois" ανανεώθηκε για 2η σεζόν και έσπασε όλα τα ρεκόρ στο CW!

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έκανε πρεμιέρα το “Superman & Lois” μέσα από τη «συχνότητα» του The CW και πλέον, το αμερικανικό δίκτυο έχει ευχάριστα νέα για τους fans. Η σειρά μόλις ανανεώθηκε για 2η σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσετε να βλέπετε τις περιπέτειες του ώριμου Clark Kent και μελλοντικά.

Αυτή η ανακοίνωση βέβαια, δεν είναι τυχαία, καθώς έγινε γνωστό ότι η σειρά ξεπέρασε κάθε προσδοκία όσον αφορά την τηλεθέαση, ενώ παράλληλα είναι από τις γρηγορότερες ανανεώσεις σειρών που έγιναν ποτέ από το CW, ύστερα από το The Flash του 2014.

Το σόου που είναι βασισμένο στον λατρεμένο χαρακτήρα της DC γνώρισε τεράστια επιτυχία σε τηλεθέαση και σύμφωνα με τον αναλυτή Nielsen, η πρεμιέρα άγγιξε το μεγαλύτερο live κοινό για μια νέα σειρά στην ιστορία του The CW. Όπως γνωστοποιήθηκε, το ντεμπούτο το σόου αυξήθηκε κατά 1 εκατομμύριο θεατές, από 1,7 σε 2,7 εκατομμύρια, ενώ διπλασίασε την τηλεθέαση την ίδια μέρα στους θεατές από 18-34.

Με πρωταγωνιστές τους Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch, οι ήρωές μας βρίσκονται πλέον στο Smallville, αφού μετακόμισαν από την Μητρόπολη και ζουν μια πιο φυσιολογική ζωή, όμως με όλο το άγχος και τις πιέσεις που νιώθουν οι εργαζόμενοι γονείς στη σημερινή κοινωνία. Ο Clark θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή, καθώς και το καθήκον του ως προστάτης του κόσμου.

Η πρεμιέρα που διήρκησε δύο περίπου ώρες πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου μέσα από το The CW.