The Boys: Οι πρωταγωνιστές έβγαλαν τις πρώτες selfie ενόψει της 3ης σεζόν

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου
25 Φεβρουαρίου 2021 21:41
The Boys: Οι πρωταγωνιστές έβγαλαν τις πρώτες selfie ενόψει της 3ης σεζόν

Δεν χωρά αμφιβολία πως το The Boys αποτελεί ένα από τα σόου-ναυαρχίδες του Amazon Prime Video που έσπασε τα ρεκόρ προβολών στην υπηρεσία και είναι δια χειρός του Eric Kripke, δημιουργού του Supernatural. Τα γυρίσματα του 3ου κύκλου του The Boys ξεκίνησαν χθες και φυσικά οι πρωταγωνιστές δεν έλειψαν να βγάλουν τις καθιερωμένες αναμνηστικές selfies και να ανάψουν το hype. 

Την είδηση έβγαλε πρώτος ο showrunner και δημιουργός του show, αναρτώντας μια φωτογραφία με ένα άγαλμα του Homelander: 

Ο ίδιος ο Homelander δηλαδή ο Anthony Starr ανακοίνωσε πως έβαψε ξανά το μαλλί του, φυσικά για να υποδυθεί ξανά το...καμάρι της Vought, στην πρώτη μέρα των γυρισμάτων της 3ης σεζόν:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antony Starr (@toni.starr)

Τον ενθουσιασμό τους που επέστρεψαν στις δουλειές τους δεν έκρυψαν ούτε η Starlight της Erin Moriarty ούτε και ο Hughie του Jack Quaid. 

Και ο "μπαμπάκας" των Παλικαριών δηλαδή ο Billy Butcher του Karl Urban ανέβασε μια selfie με το χαρακτηριστικό του στα όρια της παράνοιας ύφος:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karl Urban (@karlurban)

 

Ο Kripke και η ομάδα του επιφυλάσσουν την πιο τραβηγμένη σε βίαια και ακαταλληλότητα σεζόν που έχουμε δει, καθώς θα διασκευάσει το περίφημο storyline του "Herogasm". Τέλος, το πότε θα προβληθεί η 3η σεζόν, εξαιτίας του κορωνοϊού, αυτό παραμένει ακόμη άγνωστο.