Invincible: Νέο επικό trailer για την animated σειρά από τον δημιουργό του "Walking Dead"

Με ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών που θα δανείζουν τις φωνές τους
22 Φεβρουαρίου 2021 10:43
Invincible: Νέο επικό trailer για την animated σειρά από τον δημιουργό του "Walking Dead"

Το Amazon Prime Video έδωσε στην δημοσιότητα το νεότερο και επίσημο trailer του "Invincible" της νέας ενήλικης animated σειράς δια χειρός Robert Kirkman, δημιουργού του "The Walking Dead". Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου και άκρως επιτυχημένου κόμικ του Kirkman, όπου πρωταγωνιστεί ο Mark Grayson, ο γιος του πιο τρομερού και ανίκητου σούπερ ήρωα της Γης, που τη φωνή του δανείζει ο Steven Yeun (The Walking Dead).

Ο πατέρας του δηλαδή είναι ο Omni-Man του J.K. Simmons (Whiplash). Η καθημερινότητα του Mark θα αλλάξει όμως μια για πάντα όταν ανακαλύπτει πως όχι μόνο έχει σουπερ δυνάμεις αλλά είναι και ισχυρότερος από τον πατέρα του. 

Το άκρως εντυπωσιακό στοιχείο του εν λόγω σόου είναι οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους, που είναι οι εξής: Sandra Oh (Killing Eve), Seth Rogen (This is the End), Gillian Jacobs (Community), Andrew Rannells (Black Monday, Girls), Zazie Beetz (Deadpool 2), Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi), Walton Goggins (Justified), Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine), Mae Whitman (Good Girls), Chris Diamantopoulos (Silicon Valley), Lauren CohanChad Coleman, Michael Cudlitz, Lennie James, Ross Marquand Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead),  Melise (The Flash), Kevin Michael Richardson (The Simpsons), Grey Griffin (Avengers Assemble), και Max Burkholder (Imaginary Order). 

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά των comics έλαβε τέλος τον Φεβρουάριο του 2018 μετά από μια επιτυχημένη 15ετη πορεία στα ράφια. 

Το Invincible αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video