Νέα trailers για το Falcon and The Winter Soldier - Σε ένα μήνα η πρεμιέρα του

Θα είναι το αχτύπητο αλλά και αταίριαστο δίδυμο του MCU
19 Φεβρουαρίου 2021 21:35
Νέα trailers για το Falcon and The Winter Soldier - Σε ένα μήνα η πρεμιέρα του

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα trailers για το άκρως αναμενόμενο The Falcon and The Winter Soldier, τη δεύτερη τηλεοπτική σειρά του MCU, μετά το WandaVision. Και αυτό διότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του τον Μάρτιο, μιας και θα γίνει ακριβώς σε ένα μήνα από σήμερα. 

Αρκετά νέα πλάνα βουτηγμένα σε φρενήρη δράση ντύνουν τα trailers που θα απολαύσετε παρακάτω και δείχνουν πως οι Anthony Mackie και Sebastian Stan ως Falcon και Winter Soldier αντίστοιχα θα είναι το απόλυτο, αλλά και συνάμα αταίριαστο δίδυμο του Phase 4. Μάλιστα, το trailer θέλει να παίξει με τους fans σχετικά με την διεκδίκηση της ασπίδας του Captain America και ποιος τελικά θα τον διαδεχθεί. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios)

Οι Falcon και Winter, λοιπόν, θα τα βάλουν με έναν παλιό τους εχθρό και συγκεκριμένα τον Baron Zemo του Daniel Bruhl, ενώ στην αποστολή τους θα τους βοηθήσει και η Agent 13 της Emily Van Camp. Επίσης, ο US Agent του Wyatt Russell που θα υποδυθεί την... ελεγχόμενη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ βερσιόν του Captain America, ακόμη να φανεί εκτενώς στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

Η σειρά είναι σε σκηνοθεσία της Kari Skogland, ενώ χρέη showrunners εκτελούν οι Derek Kolstad (John Wick) και Malcolm Spellman. 

To The Falcon and the Winter Soldier θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη συχνότητα του Disney Plus στις 19 Μαρτίου 2021