Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του ράπερ The Notorious B.I.G. (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι οι θρύλοι από κάπου ξεκίνησαν.
16 Φεβρουαρίου 2021 09:14
Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του ράπερ The Notorious B.I.G. (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix συνεχίζει ακάθεκτο με τα ντοκιμαντέρ όσον αφορά τη ζωή διάφορών θρύλων της καλλιτεχνικής σκηνής. Έτσι, με ένα νέο trailer ανακοίνωσε το “Biggie: I Got a Story to Tell”, ένα ντοκιμαντέρ που αποτελεί φόρο τιμής στη ζωή του “Notorious BIG” και περιλαμβάνει σπάνια παρασκηνιακά πλάνα που μέχρι τώρα δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η θρυλική φιγούρα του Biggie θα καταφθάσει σύντομα στην streaming υπηρεσία και θα παρακολουθήσετε σπάνιο υλικό που παραχωρήθηκε από την οικογένειά του. Πρόκειται για ένα συγκινητικό και προσωπικό ταξίδι του καλλιτέχνη μέσα από ανθρώπους, μέρη και γεγονότα, τα οποία τον ανέδειξαν ως το μεγαλύτερο είδωλο της hip-hop όλων των εποχών.

Η μητέρα του, η Voletta Wallace δήλωσε:

Αυτό είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ που εστιάζει στις εμπειρίες της ζωής του γιου μου και όχι στις συνθήκες του θανάτου του. Είναι ένας φόρος τιμής για το άτομο που ήταν και για την εξέλιξή του. Έτσι θα ήθελε να τον θυμόμαστε

Το Biggie: I Got a Story to Tell θα έρθει την 1η του Μαρτίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.