The Last of Us: Κάπως έτσι θα είναι οι τηλεοπτικοί Joel και Ellie της σειράς του HBO (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαζέψαμε όλα τα fan arts των Pedro Pascal και Bella Ramsey
13 Φεβρουαρίου 2021 19:49
The Last of Us: Κάπως έτσι θα είναι οι τηλεοπτικοί Joel και Ellie της σειράς του HBO (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν μερικά 24ωρα σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η σειρά του The Last of Us βρήκε το πρωταγωνιστικό δίδυμο, προσθέτοντας έτσι ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ για τους fans. Ο τηλεοπτικός "Joel" θα είναι ο Pedro Pascal και η τηλεοπτική "Ellie" θα είναι η Bella Ramsey. Και τους δύο τους έχουμε απολαύσει παλιότερα στο Game of Thrones, ως "Oberyn Martell" και "Lyanna Mormont αντίστοιχα με φοβερές ερμηνείες εκατέρωθεν. Ιδιαίτερα, ο Pascal σαρώνει σε ρόλους τελευταία με την ερμηνεία του ως "Mandalorian" στο ομώνυμο Star Wars σόου του Disney Plus, καθώς και στο Wonder Woman 1984

Οι αντιδράσεις για το casting όμως αναμενόμενα ήταν ποικίλες καθώς όλα μα όλα τα προγνωστικά έπεσαν εντελώς έξω και ήταν κάτι το οποίο είχαν προβλέψει οι επικεφαλής του σόου. Από το άκουσμα της είδησης και έπειται οι διάφοροι καλλιτέχνες του ίντερνετ και μετρ των fan arts εργάστηκαν αδιάκοπα για να φέρουν πιο κοντά το όραμα του casting σε αυτό που λογικά θα δούμε στις οθόνες μας. 

Απολαύστε λοιπόν μερικά εικαστικά με τους Pascal και Ramsey ως Joel και Ellie:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐒𝐏𝐃𝐑𝐌𝐍𝐊𝐘𝐗𝐗𝐈𝐈𝐈 (@spdrmnkyxxiii)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh (@britedit)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ApexForm (@apexform)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taryn Platt (@taryn_platt_)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arjun 🏹 (@arjun_offl1)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mizuri (@mizuriau)

O γνωστός artist "Bosslogic", βέβαια, επέλεξε να αστειευτεί με το γεγονός πως ο Pascal υποδύεται τελευταία...πατρικές φιγούρες: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bosslogic (@bosslogic)

 

Μήπως τώρα πειστήκατε για την επιλογή των συντελεστών της σειράς του HBO; Πείτε μας στα σχόλια.

Τη σκηνοθεσία του σόου ανέλαβε ο Kantemir Balagov του "Beanpole", ενώ το σενάριο ανέλαβαν οι Craig Mazin και Neil Druckmann, οι οποίοι μάλιστα εκτελούν και χρέη showrunner. 

Για όσους δεν ξέρουν, η ιστορία του The Last of Us εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του μοντέρνου πολιτισμού. Πρωταγωνιστεί ο Joel, ένας από τους επιζώντες μιας ζόμπι αποκάλυψης, που του ανατίθεται η δουλειά να περάσει λαθραία ένα 14χρονο κορίτσι ονόματι Ellie έξω από μια ζώνη καραντίνας. Το ταξίδι αυτό όμως θα είναι τόσο βάναυσο που οι σχέση τους θα δοκιμαστεί στο έπακρο και θα πρέπει οι δύο ξένοι να σταθούν δίπλα ο ένας τον άλλο, εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Το HBO δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς ή πότε περίπου πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.