Animated σειρά στην αρχαία Ελλάδα ετοιμάζει ο δημιουργός του Rick & Morty

Περιμένουμε να δούμε έναν Δία πιο κυνικό από τον Rick Sanchez
09 Φεβρουαρίου 2021 11:10
Animated σειρά στην αρχαία Ελλάδα ετοιμάζει ο δημιουργός του Rick & Morty

Γιατί τι έλειπε από το τηλεοπτικό σκηνικό; Ο συνδημιουργός του Rick & Morty να καταπιαστεί με την αρχαία Ελλάδα ως θεματολογία. Απλά φανταστείτε έναν Δία να προσπαθεί να συμμαζέψει το...νοικοκυριό του Ολύμπου σαν άλλος ακόμη πιο κυνικός Rick Sanchez. Κι όμως αυτό θα γίνει πραγματικότητα, καθώς το FOX ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Dan Harmon, γνωστός επίσης και ως δημιουργός της κωμικής σειράς "Community", για τη δημιουργία μιας νέας animated σειράς που θα εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022

Αν και η σειρά παραμένει ατιτλοφόρητη γνωρίζουμε ότι θα "επικεντρώνεται σε μια ελαττωματική οικογένεια ανθρώπων, θεών και τεράτων που προσπαθούν να διαχειριστούν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου, χωρίς φυσικά να αλληλοσκοτωθούν."

Η Fox Entertainment χρηματοδοτεί πλήρως το σόου το οποίο θα της ανήκει εξ'ολοκλήρου κιόλας. "Αφήστε στον Dan Harmon να μετατρέψει την μυθολογία της Αρχαίας Ελλάδας σε μια απίστευτα οξεία σάτιρα στην πολιτική του σήμερα, τους celebrities και την ποπ κουλτούρα" έγραψε ο επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήμας της Fox, Michael Thorn.

Όσον αφορά το ποιοι θα δανείσουν τις φωνές τους στη σειρά, αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένονται ανακοινώσεις ως προς αυτό το κομμάτι, μέσα στους επόμενους μήνες. Δεν θα αποκλείαμε κάποια γνωστά ονόματα που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Harmon στο Rick and Morty να αποκτήσουν κάποιον ρόλο εδώ.