Το Blade με τον Mahershala Ali βρήκε σεναριογράφο και προχωράει

Η Marvel Studios προσέλαβε τη Stacy Osei-Kuffour των "Watchmen" και "Hunters"
06 Φεβρουαρίου 2021 11:05
Το Blade με τον Mahershala Ali βρήκε σεναριογράφο και προχωράει

Έπειτα από μια εξάμηνη διαδικασία η Marvel Studios βρήκε σεναριογράφο για το reboot του Blade, όπου τον ομώνυμο βαμπιροκηνυγό θα ενσαρκώσει ο δις βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali.

Το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter η Marvel βρήκε στο πρόσωπο της Stacy Osei-Kuffour την σεναριογράφο της πολυαναμενόμενης ταινίας, έχοντας εργαστεί στο ίδιο πόστο στο εξαιρετικό "Watchmen" του HBO, αλλά και το "Hunters" του Amazon Prime Video. 

Η Osei-Kuffour γράφει ιστορία στο MCU έστω και πίσω από τις κάμερες καθώς αποτελεί την πρώτη έγχρωμη lead writer σε ταινία της Marvel Studios. Από το SDCC του 2019 είχαμε να ακούσουμε νέες πληροφορίες για το Blade, όταν πρωτοανακοινώθηκε τότε με τον Ali να βγαίνει στη σκηνή σαν draft του NBA. 

Για την ιστορία, ο Wesley Snipes υποδύθηκε για πρώτη και τελευταία φορά τον Blade στην περίφημη cult τριλογία σε σενάριο David S. Goyer. Θα αναρωτιέστε εύλογα πως ένας άκρως R-rated χαρακτήρας θα μπορέσει να συνυπάρξει στο MCU όμως η ευχάριστη ανακοίνωση του Deadpool 3, ανακούφισε τους fans για τις προθέσεις της Marvel ως προς αυτό το κομμάτι. 

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να προβλέψουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Blade, ωστόσο το σίγουρο είναι πως το project προχωράει πλέον δυναμικά.