Το φαινόμενο του Lupin επιστρέφει - Τo Part 2 έρχεται στο Netflix αυτό το καλοκαίρι

Αποτελεί μια από τις Top 10 σειρές της υπηρεσίας τον τελευταίο καιρό
28 Ιανουαρίου 2021 19:44
Το φαινόμενο του Lupin επιστρέφει - Τo Part 2 έρχεται στο Netflix αυτό το καλοκαίρι

Πριν από μερικές μέρες σας είχαμε ενημερώσει για το ότι το Netflix και οι συντελεστές του Lupin πανηγύριζαν τρελά νούμερα προβολής που κατάφερε η σειρά, η οποία μέσα στον πρώτο της μήνα αναμένεται να μετρήσει πάνω από 70 εκ. προβολές. Αναμενόμενα ύστερα από το πώς έκλεισε η ιστορία αλλά και η τεράστια δημοφιλία που απέκτησε η σειρά, κατακτώντας το Top 10 δεκάδων χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, κατέστησαν θέμα χρόνου την ανανέωσή του. 

Αυτή η ανακοίνωση έγινε πραγματικότητα καθώς το Netflix γνωστοποίησε και επίσημα πως το Lupin: Part 2 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021. Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα πρώτο poster με τον Assane Diop του Omar Sy να πρωταγωνιστεί σαφώς, σχεδιάζοντας τα επόμενα μεγαλεπίβολα πλάνα του:

Δημιουργός του σόου είναι ο George Kay γνωστός για τα "Criminal" και το "Killing Eve", ο οποίος μαζί με τον Francois Uzan εμπνεύστηκαν μια φρέσκια ιστορία βασισμένη στις περιπέτειες του Arsene Lupin, ενός χαρακτήρα που έγραψε ο Γάλλος λογοτέχνης, Maurice Leblanc. Για το Part 2, που θα αποτελείται από πέντε νέα επεισόδια, στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσουν οι Ludovic Bernard (Επεισόδια 6-7) και Hugo Gelin (Επεισόδια 8-10).  

Η πιο επιτυχημένη γαλλόφωνη παραγωγή στην ιστορία του Netflix -και μια από τις πιο επιτυχημένες βάσει views γενικότερα- θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, λοιπόν, το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το πότε ακριβώς. Υπομονή και θα το μάθουμε. Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στην άποψή μας για το Lupin και εάν αξίζει να πατήσετε το play.