Το νέο trailer για τη μίνι σειρά του σκηνοθέτη του Moonlight ποντάρει στην αισθητική και το soundtrack

Ο Barry Jenkins συνεχίζει να προμοτάρει αντισυμβατικά το The Underground Railroad
26 Ιανουαρίου 2021 11:43
Το νέο trailer για τη μίνι σειρά του σκηνοθέτη του Moonlight ποντάρει στην αισθητική και το soundtrack

Αιθέριες και ποιητικές εικόνες συνθέτουν το νέο πανέμορφο teaser trailer του The Underground Railroad, της νέας μίνι σειράς του Barry Jenkins, σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, "Moonlight", η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video

Αποτελούμενη από 10 επεισόδια η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο, βραβευμένο με Pulitzer, μυθιστόρημα του Colson Whitehead, το οποίο ακολουθεί ένα κορίτσι γεννημένο στην προπολεμική σκλαβιά νότου των ΗΠΑ στη μάχη της να απελευθερωθεί. Το σόου αλλά και το βιβλίο περιλαμβάνουν στοιχεία φαντασίας όπως τις υπόγειες σήραγγες, οι οποίες βοήθησαν χιλιάδες έγχρωμους να απελευθερωθούν από τα δεσμά της σκλαβιάς, σαν έναν κανονικό σιδηρόδρομο με τρένα και ράγες. 

Το trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω παίζει ανάποδα -από το TENET και μετά αυτό το στιλ τείνει να γίνει μόδα- και φέρει τον τίτλο "In Aeternum" που σημαίνει "για πάντα" στην λατινική, ενώ ντύνεται μουσικά από τον συνθέτη και συχνό συνεργάτη του Jenkins, Nicholas Britell. Πρωταγωνιστούν οι: Thuso Mbedu, Joel EdgertonChase W. DillonAaron PierreWilliam Jackson HarperSheila AtimAmber GrayPeter De Jersey, Chukwudi IwujiDamon HerrimanLily RabeIrone SingletonMychal-Bella BowmanMarcus "MJ" Gladney, Jr.Will Poulter, και Peter Mullan.

Ημερομηνία πρεμιέρας για το The Underground Railroad δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο, αυτή αναμένεται να γίνει εντός του 2021 στο Amazon Prime Video.