Ακούγεται πως ο Harry Potter επιστρέφει αλλά όχι όπως νομίζετε

Ναι καλά διαβάσατε…
25 Ιανουαρίου 2021 20:35
Ακούγεται πως ο Harry Potter επιστρέφει αλλά όχι όπως νομίζετε

Τα Harry Potter είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο λατρεμένα κινηματογραφικά franchises στην ιστορία, τα οποία φυσικά είναι βασισμένα στα δημοφιλή βιβλία της J. K. Rowling. Πάει πλέον καιρός από το αρχικό φιλμ “Harry Potter and the Philosopher's Stone”, που έμελλε να χαράξει με χρυσά γράμματα την πορεία που θα ακολουθούσε τα επόμενα χρόνια. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, οι οκτώ ταινίες έχουν ξεπεράσει τα $7 δισεκατομμύρια στο box office, ενώ έχουν και αρκετά βραβεία στο ιστορικό τους.

Τώρα, τα νέα για τους λάτρεις του Harry Potter είναι ευχάριστα (μάλλον), καθώς κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Warner Bros. γλυκοκοιτάζει να δημιουργήσει μία τηλεοπτική σειρά στο διάσημο σύμπαν για λογαριασμό φυσικά του HBO Max. Το νέο αυτό φέρνει στο φως το THR, το οποίο μεταφέρει ότι στελέχη της Warner έχουν προγραμματισμένα ραντεβού με διάφορους σεναριογράφους και τους παρουσιάζουν αρκετές και εναλλακτικές ιδέες για το σόου.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας γιατί όλα αυτά βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αν και η εταιρία παραγωγής έχει αρκετές ιδέες που συζητάει με τα στελέχη. Ωστόσο σε δήλωση εκπροσώπου της Warner στο Deadline διέψευσε το ρεπορτάζ αυτό -αν μη τι άλλο πιθανότατα για να προστατεύσει την όποια μελλοντική ανακοίνωση κρύβει στο μανίκι της. 

Τέλος, δε θα μας ήταν έκπληξη αν από πλευράς της Warner Bros. να θέλει να δημιουργήσει και μία τηλεοπτική σειρά Harry Potter, καθώς το σύμπαν που έχει δημιουργήσει η Rowling έχει πολλά να δείξει. Μάλιστα, έχουμε δει και τα spin-offs του Fantastic Beasts, που αναμένονται ακόμη τρεις ταινίες για να κλείσει και αυτό το υπό-franchise, με τα γυρίσματα της 3ης ταινίας να συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, παρόλο που πρόσφατα πέρασε από αναταραχές με την αποχώρηση του Johnny Depp.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.