Τελικά το Resident Evil: Infinite Darkness θα διαδραματίζεται μετά το Resident Evil 4 

Επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Capcom

Τελικά το Resident Evil: Infinite Darkness θα διαδραματίζεται μετά το Resident Evil 4

Το 2021 θα δούμε πολλά πράγματα γύρω από το Resident Evil franchise της Capcom. Εκτός από το ολοκαίνουργιο όγδοο κεφάλαιο, το Resident Evil Village, καθώς και το RE:Verse multiplayer παιχνίδι, το διάσημο σύμπαν θα περάσει και μία βόλτα από τη μικρή μας οθόνη και το σινεμά.

Το Netflix έχει εδώ και καιρό μία CG animated σειρά που την ονομάζει Resident Evil: Infinite Darkness, με πρωταγωνιστές τους Leon S. Kennedy και Claire Redfield. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που σίγουρα θα χτυπήσει το «καμπανάκι» στους λάτρεις του franchise της Capcom.

Συγκεκριμένα, μάθαμε ότι αυτό το σόου τελικά θα λαμβάνει χώρα λίγα χρόνια μετά από τα γεγονότα του Resident Evil 4, χωρίς όμως έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες. Αυτή η είδηση ήρθε λίγο μετά την παρουσίαση του RE: Village στο προχθεσινό #REShowcase.

Τέλος, δε γνωρίζουμε αν το εν λόγω project θα έχει κάποια σχέση με την reboot ταινία της Sony και της Screen Gems που έχει επιμεληθεί ο Johannes Roberts.

To Resident Evil: Αιώνιο Σκοτάδι -όπως θα τιτλοφορείται στα ελληνικά- θα έρθει αποκλειστικά στην υπηρεσία του Netflix μέσα στο 2021.

7 σχολιο(α)