"Πάτωσε" η νέα Batwoman στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν

Οι θεατές δεν ήταν αρκετοί στο σόου του The CW
23 Ιανουαρίου 2021 19:18
"Πάτωσε" η νέα Batwoman στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν

Τα πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του “Batwoman” βρίσκονται ήδη στον αέρα από το The CW και όπως μάθαμε, η πρεμιέρα δεν πήγε και τόσο καλά ή όσο καλά θα περίμενε το αμερικάνικο δίκτυο. Πρόκειται για ένα κρίσιμο σημείο για το σόου του Arrowverse, με τα όλα είχαν γίνει στο παρελθόν με την αποχώρηση της Ruby Rose, η οποία υποδύθηκε την τότε Batwoman ονόματι Kate Kane.

Αντί να την αντικαταστήσουν, οι παραγωγοί και η showrunner αποφάσισαν να μας συστήσουν σε μια νέα Batwoman αυτήν της Ryan Wilder, την οποία υποδύεται η Javicia Leslie. Σύμφωνα, λοιπόν, με το CBM, περίπου 663.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την πρεμιέρα, κάτι που το καθιστά το τρίτο επεισόδιο με την λιγότερη τηλεθέαση της σειράς. Αξίζει να αναφερθεί ότι την πρεμιέρα της 1ης σεζόν την είχαν παρακολουθήσει περίπου 1.8 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η Leslie είχε δήλωσε παλιότερα για το νέο της ρόλο:

"Είμαι φοβερά υπερήφανη να είμαι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα ηθοποιός που θα παίξει την Batwoman στην τηλεόραση και ως αμφισεξουαλική γυναίκα, είναι τιμή μου να συμμετέχω στο σόου που αντιπροσωπεύει πρωτοποριακά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα."

Το πώς θα πάνε τα επόμενα επεισόδια θα το δείξει ο χρόνος. Εσείς είδατε την πρεμιέρα της Batwoman; Πείτε μας στα σχόλια.