Τελικά, το HBO ετοιμάζει μεγαλύτερη επέκταση του σύμπαντος του Game of Thrones

Δύο νέες σειρές υπό ανάπτυξη - Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα
22 Ιανουαρίου 2021 20:24
Τελικά, το HBO ετοιμάζει μεγαλύτερη επέκταση του σύμπαντος του Game of Thrones

Μεγαλύτερη από το αναμενόμενο επέκταση ετοιμάζει το HBO για το σύμπαν του Game of Thrones, βλέποντας και από τους ανταγωνιστές του να επενδύουν δυναμικά στα franchises τους. Τι και αν ακύρωσε μία (εκείνη με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts), ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο το House of the Dragon, αλλά τώρα μαθαίνουμε πως αναπτύσσει ακόμη δύο νέες και prequel χρονικά σειρές. 

Η πρώτη prequel σειρά θα βασίζεται στο The Tales of Dunk and Egg, που είναι μιας σειρά βιβλίων του George R.R. Martin από το saga του "A Song of Ice and Fire". Αυτά εκτυλίσσονται περίπου 90 χρόνια πριν τα γεγονός του "GoT" και πρωταγωνιστεί ένα αταίριαστο δίδυμο αποτελούμενο από τον ιππότη Ser Duncan the Tall και έναν μεταμφιεσμένο Aegon Targaryen, σε μια παραμυθένια περιπέτεια που θυμίζει αυτές που είδαμε με την Arya Stark, τον Podrick και το Hound. 

Η δεύτερη σειρά που αποκαλύπτει το Variety πως αναπτύσσεται θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του "Robert's Rebellion", εκεί όπου έγινε η προσπάθεια αποκαθήλωσης του "Mad King" Aerys Targaryen από τον Iron Throne με επαναστάτη τον Robert Baratheon (τον υποδύθηκε ο Mark Addy στην 1η σεζόν) και με τη βοήθεια του Eddard Stark (Sean Bean). 

Φαίνεται πως το HBO θέλει να ενισχύσει στο άμεσο μέλλον τον κατάλογο του HBO Max καθώς βλέπει τις επιθετικές επεκτατικές τακτικές του Disney Plus με τα σύμπαντα των Star Wars και Marvel και θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο, με το πιο πολύτιμο franchise στην κατοχή του.