O δημιουργός του Έτερος Εγώ αποκαλύπτει εάν θα το δούμε στο Netflix

Έτοιμη να ταξιδέψει στο εξωτερικό η σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
21 Ιανουαρίου 2021 17:29
O δημιουργός του Έτερος Εγώ αποκαλύπτει εάν θα το δούμε στο Netflix

Πρόσφατα σας είχαμε μεταφέρει το ρεπορτάζ που ήθελε τη σειρά του Έτερος Εγώ να οδεύει προς Netflix μεριά, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη μιας συμφωνίας. Τώρα, ο ιθύνων νους πίσω από το σύμπαν του Έτερος Εγω, δηλαδή της ταινίας και των δύο κύκλων της σειράς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" όπου μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο αυτό. 

Ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις για την προβολή των δύο κύκλων του Έτερος Εγώ στο εξωτερικό, χωρίς όμως να κατονομάζει το Netflix ή εάν κάποια άλλη streaming πλατφόρμα κυνηγάει να την αρπάξει για τον κατάλογό της:

«Είμαστε σε συζητήσεις, ναι... Δεν μπορώ πω κάτι παραπάνω ακόμα αλλά πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο, νομίζω θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, που θα είμαστε σε θέση να τα ανακοινώσουμε. Ναι, η σειρά είναι έτοιμη για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Επομένως εντός μερικών μηνών ή μέσα στο 2021 θα μάθουμε οριστικά εάν το Έτερος Εγώ θα προβληθεί παγκοσμίως μέσω του Netflix. 

Αναφέρθηκε και στην τρίτη σεζόν του σόου με τίτλο Έτερος Εγώ - Νέμεσις, την οποία γράφει αυτόν τον καιρό μαζί με την συνεργάτη του, Κατερίνα Φιλιώτη, ενώ αποκάλυψε και ποιον ηθοποιό που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν θα ήθελε να προσθέσει στο cast:

"Ένας ηθοποιός που έχω συνεργαστεί στην πρώτη μου ταινία (Κοινός Παρανομαστής) και θα ήθελα να τον δω σε ρόλο δολοφόνου, έτσι με το 'αγγελικό βλέμμα", είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης",