Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher ολοκληρώνονται σύντομα

Η παραγωγή ξεκίνησε εκ νέου γυρίσματα μετά τον τραυματισμό του Henry Cavill
19 Ιανουαρίου 2021 11:19
Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher ολοκληρώνονται σύντομα

Επιτέλους η παραγωγή του The Witcher μπόρεσε να πατήσει ξανά πόδι στο πλατό έχοντας αντιμετωπίσει τόσο τον πρόσφατο τραυματισμό του Henry Cavill, όσο και τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στη Μ. Βρετανία. Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του δημοφιλέστατου σόου του Netflix έχουν αποδειχθεί...γρουσούζικα θα λέγαμε, καθώς οι αναποδιές διαδέχονταν η μία την άλλη εξαιτίας του κορωνοϊού. 

Η επανεκκίνηση των γυρισμάτων του 2ου κύκλου επιβεβαιώθηκε από τον ηθοποιό Paul Billion, ο οποίος θα υποδυθεί τον Lambert, έναν εκ των Witchers στην Kaer Morhen που θα ασχοληθούν με την εκπαίδευση της Ciri:

Επίσης, καλά νέα έρχονται για ακόμη μια φορά από το Redanian Intelligence, το site που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα γύρω από το σύμπαν του Witcher και έχει βγάλει στη φόρα πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ. Αυτό αποκαλύπτει ότι το πρόγραμμα των γυρισμάτων θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2021, δηλαδή ένα μήνα αργότερα από το αρχικό πλάνο και αυτό διότι -όπως προαναφέραμε- υπήρξαν πολλές αναπάντεχες φουρτούνες. 

Ας ελπίσουμε πως μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας της 2ης σεζόν του The Witcher στο Netflix.