Young Rock: Πρώτη ματιά με trailer στη σειρά για τη ζωή του Dwayne Johnson

Τον Φεβρουάριο θα δούμε πώς έγινε ο "The Rock" που ξέρουμε όλοι
17 Ιανουαρίου 2021 23:38
Young Rock: Πρώτη ματιά με trailer στη σειρά για τη ζωή του Dwayne Johnson

O Dwayne Johnson είναι τόσο αγαπητός και δημοφιλής ανά τον κόσμο που αν δεν το ξέρατε εδώ και καιρό ετοιμαζόταν ολόκληρη σειρά για την αφεντιά του. Η κωμική σειρά με τίτλο "Young Rock" θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο NBC και θα παρουσιάσει τη ζωή του πιο ακριβοπληρωμένου σταρ του Χόλιγουντ από τα χρόνια που ήταν πιτσιρικάς και τριγύριζε στα wrestling shows με τον πατέρα του, στο λύκειο και τα πρώτα του χρόνια στο WWE.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Johnson προέρχεται από μια θρυλική οικογένεια παλαιστών και ολόκληρη την παιδική του ηλικία την πέρασε σε γυμναστήρια και ρινγκ στο πλάι του πατέρα του, Rocky Johnson. Η ζωή τον έβγαλε στον δρόμο του τότε WWF όπου έκανε τα πρώτα του βήματα. Εκεί κατέληξε να γίνει ένας από τους καλύτερους performers που πέρασαν ποτέ από την ιστορία του αθλήματος και στις αρχές του 2000 ξεκίνησε την καριέρα του στο Hollywood, με την εμφάνισή του στο The Mummy Returns και το The Scorpion King

Την πρώτη ματιά στη sitcom σειρά έδωσε ο ίδιος ο Johnson μέσα από το Instagram του που αριθμεί πάνω από 212 εκατομμύρια followers:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

Το Young Rock θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου στο NBC.