For All Mankind: Ο πιο Ψυχρός Πόλεμος ξεσπά στο διάστημα στο trailer της 2ης σεζόν

Από τις 19 Φεβρουαρίου με δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια
16 Ιανουαρίου 2021 19:08
For All Mankind: Ο πιο Ψυχρός Πόλεμος ξεσπά στο διάστημα στο trailer της 2ης σεζόν

Η πρωτότυπη σειρά του Apple TV Plus, το “For All Mankind” είναι πανέτοιμο να επιστρέψει με δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια, τον επόμενο μήνα και θα μας μεταφέρει ξανά στον εναλλακτικό κόσμο όπου οι ΗΠΑ δεν πάτησαν πρώτοι στη Σελήνη. Τώρα, μέσα από το YouTube δημοσιεύτηκε το επίσημο trailer του 2ου κεφαλαίου και όπως θα δείτε και εσείς, ο Ψυχρός Πόλεμος έχει ξεσπάσει ήδη.

Η νέα σεζόν ξεκινάει μια δεκαετία αργότερα και συγκεκριμένα το 1983, όπου θα ο Ψυχρός Πόλεμος βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, και υπάρχουν πολλές εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης. Ο Ronald Reagan είναι Αμερικανός Πρόεδρος και οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες της επιστήμης και της εξερεύνησης του διαστήματος απειλούνται, καθώς οι ΗΠΑ και οι Σοβιετικοί θα συγκρουστούν για τον εδαφικό έλεγχο και τους πόρους του φεγγαριού.

Πρωταγωνιστούν: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt, Jodi Balfour, Krys Marshall, Sonya Walger, Cynthy Wu, Casey W. Johnson και Coral Peña. Αξίζει να αναφερθεί ότι η σειρά είναι μια δημιουργία των Ronald D. Moore and Ben Nedivi και Matt Wolpert.

Το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν του For All Mankind θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου στο Apple TV+. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.