Και επίσημα το Sex and the City επιστρέφει με Carrie, Charlotte και Miranda

"And Just Like That" θα ονομάζεται η νέα σειρά του HBO Max
11 Ιανουαρίου 2021 10:44
Και επίσημα το Sex and the City επιστρέφει με Carrie, Charlotte και Miranda

Μετά τα ρεπορτάζ που ακούστηκαν περί επιστροφής του θρυλικού Sex and the City, τώρα επιβεβαιώθηκαν και επίσημα από το HBO Max που θα φιλοξενήσει στην πλατφόρμα του τις νέες περιπέτειες της γνωστής παρέας. Την παρέα, όμως, θα την δούμε...κουτσουρεμένη καθώς η Kim Cattrall (Samantha) δε θα συμμετέχει έχοντας αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με "Carrie" από το 2017, σχετικά με τον ρόλο της, ζητώντας μάλιστα να γίνει recast. 

Επομένως, θα δούμε την τριάδα των Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) και Cynthia Nixon (Miranda) σε 10 νέα επεισόδια του σόου που θα ονομάζεται "And Just Like That" κλείνοντας το μάτι σε μια συνηθισμένη ατάκα του Sex and the City. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά θα δούμε τις τρεις τους να προσπαθούν να κρατήσουν τη φιλία τους τώρα που μπήκαν στα 50 τους. 

Το αυθεντικό Sex and the City κράτησε για έξι άκρως επιτυχημένες σεζόν από το 1998 έως το 2006, αποσπώντας μάλιστα το Emmy Καλύτερης Κωμικής Σειράς το 2001, ενώ οι Parker και Nixon βραβεύτηκαν επίσης με Emmy για τους ρόλους τους το 2004. Γυρίστηκαν κιόλας δύο κινηματογραφικές ταινίες το 2008 και το 2010 που έφεραν $418 εκ. και πάνω από $294 εκ. στο box office αντίστοιχα. Θα γυριζόταν μια τρίτη ταινία το 2017 όμως η Cattrall όπως προείπαμε εξέφραση την αντίθεσή της στην επέκταση του franchise. Υπήρξε και μια spinoff prequel σειρά στο The CW με τίτλο "The Carrie Diaries" χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία καθώς έμεινε στον αέρα για μόλις δύο σεζόν. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα πρώτο teaser για τη σειρά που δημοσίευσε η Parker στο Instagram της και αποκαλύπτει τον επίσημο νέο τίτλο της "And Just Like That..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)