Ξεκινήστε τη μέρα σας με άφθονο γέλιο από τα γυρίσματα του Chilling Adventures of Sabrina

Από τις δύο τελευταίες σεζόν!
07 Ιανουαρίου 2021 08:11
Ξεκινήστε τη μέρα σας με άφθονο γέλιο από τα γυρίσματα του Chilling Adventures of Sabrina

To Chilling Adventures of Sabrina το γνωρίσαμε το 2018 μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix και μας κράτησε συντροφιά για περισσότερο από δύο χρόνια. Η τελευταία σεζόν προβάλλεται από τις 31 Δεκεμβρίου και βάζει οριστική τελεία στις μαγικές περιπέτειες της Σαμπρίνα, παρόλο που υπήρχαν σχέδια και για part 5.

Τώρα, μετά το βίντεο με τους πρωταγωνιστές που μιλούσαν για την εμπειρία τους με το σόου, το Netflix είπε να δημοσιεύσει ακόμη ένα βίντεο, για να ξεκινήσει καλά η μέρα σας. Σε αυτό, παίρνουμε μια αρκετά ικανοποιητική δόση από τα γυρίσματα του 3ου και του 4ου part, με τους λατρεμένους χαρακτήρες να κάνουν σαρδάμ ή να ξεχνάνε τα λόγια τους και να χαρίζουν άφθονο γέλιο.

Σε περίπτωση που δεν παρακολουθήσατε την τελευταία σεζόν, η Σαμπρίνα της Kiernan Shipka θα βάλει τα δυνατά της για να αντιμετωπίσει το Τέλος του Κόσμου και το "The Void" που απειλεί τις τύχες του Greendale. Ετσι, θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της...άλλης Σαμπρίνας από τον Κάτω Κόσμο.

Το Chilling Adventures of Sabrina βρίσκεται διαθέσιμο αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.