Alice in Borderland: Η ιαπωνική σειρά του Netflix που κατέκτησε το ελληνικό Top 10 επιστρέφει!

Ανανεώθηκε για 2η σεζόν η ιαπωνική πρωτότυπη σειρά του Netflix
30 Δεκεμβρίου 2020 09:33
Alice in Borderland: Η ιαπωνική σειρά του Netflix που κατέκτησε το ελληνικό Top 10 επιστρέφει!

Κατέκτησε και μάλλον δίκαια το Top 10 του ελληνικού Netflix αλλά και δεκάδων ακόμα χωρών παγκοσμίως. Ο λόγος για το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Alice in Borderland, της live-action διασκευής του ομώνυμου manga για το οποίο έχουμε ευχάριστα νέα για όσους το παρακολούθησαν.

Η διασημότερη streaming πλατφόρμα του κόσμου ανακοίνωσε επισήμως την ανανέωση του Alice in Borderlands, που θα επιστρέψει "σύντομα" για τη 2η σεζόν του. Δείτε και το σχετικό teaser που δημοσιεύτηκε στο Twitter:

Δημιουργός του ομώνυμου manga είναι ο Hara Aso, ενώ τη σκηνοθεσία του σόου ανέλαβε ο Shinsuke Sato και το σενάριο η Yasuko Kuramitsu. 

Λέγεται πως η πρώτη σεζόν κάλυψε περίπου 31 κεφάλαια του manga και απομένουν ακόμη 33. Το εάν ο 2ος κύκλος τα εξερευνήσει όλα τα εναπομείναντα ή θα υπάρξει και τρίτη σεζόν παραμένει άγνωστο. 

Πάντως, αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα προβληθεί η νέα σεζόν του Alice in Borderland, οι fans της σειράς εικάζουν πως αυτό θα γίνει μέσα στο 2021. Τόσο η λεζάντα "Μείνετε συντονισμένοι" του Netflix, όσο και το γεγονός πως μέσα στη σειρά υπήρχαν easter eggs με διαφημιστικά που υποννοούσαν ότι θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, ενισχύουν τις εν λόγω εικασίες.