Πρώτο trailer για το "Superman & Lois" - Αποκαλύπτεται ο διάδοχος του "Λόις και Κλαρκ"

Στις 23 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου spinoff του Arrowverse
30 Δεκεμβρίου 2020 08:22
Πρώτο trailer για το "Superman & Lois" - Αποκαλύπτεται ο διάδοχος του "Λόις και Κλαρκ"

Θυμάστε το "Λόις και Κλαρκ" που παιζόταν μια φορά και έναν καιρό στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Star; Η cult τηλεοπτική σειρά του Σούπερμαν επιστρέφει, λοιπόν, ανανεωμένη ως κομμάτι του ευρύτερου Arrowverse του The CW. Ο "Man of Steel" του Tyler Hoechlin τον οποιο εδώ και αρκετές σεζόν γνωρίζουμε ως Superman από το σόου της ξαδέρφης του της "Supergirl", που την υποδύεται η Melissa Benoist, αποκτά την ολόδική του σειρά. 

Για αυτό το τηλεοπτικό δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer του "Superman & Lois", όπως βαφτίστηκε και επί της ουσίας αποτελεί spinoff του επικού "Crisis on Infinite Earths" crossover event που προβλήθηκε πέρυσι ανάμεσα στα τηλεοπτικά σόου της DC. 

Το trailer αφήνει να εννοηθεί πως θα δούμε σε μια πολύ πιο ώριμη φάση της ζωής του τον Clark Kent, όντας πλέον οικογενειάρχης με δύο μεγάλους γιους, που ζουν μαζί με τη σύζυγό του, Lois Lane (Elizabeth Tulloch), στο Smallville. Ο Clark θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή, καθώς και το καθήκον του ως προστάτης του κόσμου.

Το Superman & Lois θα κάνει πρεμιέρα στο The CW στις 23 Φεβρουαρίου 2021.