Η Marvel δεν σταματά να πειραματίζεται - Το She-Hulk θα είναι κωμική σειρά

Ο Kevin Feige και η Marvel Studios είναι όλο εκπλήξεις
22 Δεκεμβρίου 2020 11:10
Η Marvel δεν σταματά να πειραματίζεται - Το She-Hulk θα είναι κωμική σειρά

Δεν φοβάται να πειραματιστεί η Marvel Studios σε ό,τι αφορά τους ήρωές της και μέχρι στιγμής της έχει βγει. Οι πειραματισμοί της εντείνονται περισσότερο τώρα στο Phase 4 του MCU, με το WandaVision να αποτίει φόρο τιμής στις αμερικανικές sitcoms και το Doctor Strange 2 να αποτελεί επί της ουσίας μια ταινία με έντονα horror στοιχεία. 

Τώρα το She-Hulk θα αποτελέσει μια ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση καθώς ο Kevin Feige δήλωσε στο Emmy Magazine, πως θα αποτελεί μια κωμική ημίωρης διάρκειας σειρά, με νομικά στοιχεία. Πρόκειται για κάτι που δεν δοκίμασε ποτέ ξανά η Marvel τόσο όσον αφορά τη διάρκεια, καθώς όλες οι άλλες Disney+ σειρές θα φτάνουν τη μία ώρα ανά επεισόδιο, όσο και στο genre που υπάγεται. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η πληροφορία αυτή ανακαλύφθηκε τώρα από μια συνέντευξη του επικεφαλής της Marvel Studios πριν την παρουσίαση του Investor's Day 2020, δεν θεωρείται πως άλλαξαν τα πλάνα τόσο γρήγορα. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, τον ρόλο της She-Hulk aka Jennifer Walters θα υποδυθεί και επίσημα η Tatiana Maslany, η οποία θα υποδυθεί ουσιαστικά την δικηγόρο ξαδέρφη του Bruce Banner. Έτσι επιβεβαιώθηκε και η ανάμειξη του Mark Ruffalo που θα εμφανιστεί ως Hulk, ενώ ο Tim Roth θα επιστρέψει στο ρόλο του Abomination από το "The Incredible Hulk" του 2008. 

Η σειρά αναμένεται να βγει στον αέρα του Disney Plus μετά το 2022.