Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Zack Snyder's Justice League

Όχι ακριβώς αλλά στο περίπου από τον Zack Snyder
18 Δεκεμβρίου 2020 09:24
Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Zack Snyder's Justice League

Από τότε που το trailer του The Synder Cut του Justice League αναζωπύρωσε τις ελπίδες των DC Fans για την απόλυτη βερσιόν της ταινίας, γνωρίζαμε ότι η εν λόγω βερσιόν θα έρθει κάποια στιγμή στις αρχές του 2021. Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Zack Snyder, χρησιμοποιεί -παραδόξως- συχνά το Vero για να επικοινωνήσει με τους fans αλλά και να κάνει διάφορα teasers. 

Απαντώντας σε ένα σχόλιο ενός fan που υποστήριζε "να καταστραφούν όλα τα αντίτυπα του Justice League του Joss Whedon" ανέφερε τα εξής:

"Σε καταλαβαίνω και σέβομαι τα συναισθήματά σου και ελπίζω να καταφέρω ξεπεράσω εκείνη τη βερσιόν με αυτά που θα δείτε τον Μάρτιο" είπε ο Snyder στο σχόλιό του κάνοντας έτσι tease ότι η πρεμιέρα θα γίνει τελικά την ερχόμενη άνοιξη. 

Πριν μερικές εβδομάδες, άλλωστε, επέστρεψε το trailer του επερχόμενου Cut, όταν και είχε κατέβει από το YouTube λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε με τα δικαιώματα του τραγουδιού του Leonard Cohen. 

Η κυκλοφορία του Zack Snyder's Justice League θα γίνει τον Μάρτιο του 2021 αποκλειστικά στο HBO Max, κομμένη ως μίνι σειρά τεσσάρων ωριαίων επεισοδίων, με τη δυνατότητα να τη δείτε και σαν μια 4ωρη ταινία.