Το Netflix δίνει ματιές στα σκηνικά της 2ης σεζόν του The Witcher (ΕΙΚΟΝΕΣ)  

Ξεκίνησαν τα teasers των #Witchmas

Το Netflix δίνει ματιές στα σκηνικά της 2ης σεζόν του The Witcher (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης 2ης σεζόν του The Witcher να έχουν όπως φαίνεται φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, το Netflix ξεκίνησε κανονικά τα teasers μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Μέσα από το Twitter λογαριασμό έδωσε στη δημοσιότητα μερικές κλεφτές ματιές από τα γυρίσματα και συγκεκριμένα φωτογραφίες από τα σκηνικά της νέας σεζόν:

Σε μια από αυτές φαίνεται το λάβαρο των Scoia'tael (όσοι ξέρουν-ξέρουν) αλλά και το μενταγιόν της Wolf School, προφανώς γιατί η Ciri (Freya Alan) με τον Geralt (Henry Cavill) θα βρεθούν στην Kaer Morhen, την πατρίδα των Witchers, για την εκπαίδευσή της. 

Πρόκειται για μια καμπάνια προώθησης που ξεκίνησε ο streaming γίγαντας και θα προσφέρει στους fans αρκετές αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν και γιατί όχι κάποιο teaser ή έστω την ημερομηνία κυκλοφορίας της. Η showrunner του Witcher, Lauren S. Hissrich αποκάλυψε άλλωστε πρόσφατα τα εξής μιλώντας στο GamesRadar:

"Αυτό που τα σπάει με τη 2η σεζόν και μπορώ να σας πω, βάσει των όσων γράψαμε, είναι πως η ιστορία γίνεται πολύ πιο εστιασμένη. Υπάρχει αυτή η κινητήρια δύναμη στην πλοκή που προέρχεται από τις σχέσεις που χτίσαμε στην πρώτη σεζόν και τώρα στην ερχόμενη αυτές θα αποδώσουν καρπούς."

Ροη ειδησεων