Τραυματίστηκε ο Henry Cavill στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher

Οι αναποδιές πολλαπλασιάζονται για την παραγωγή του Netflix
14 Δεκεμβρίου 2020 10:28
Τραυματίστηκε ο Henry Cavill στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher

Σα να μην έφταναν οι παύσεις που αναγκάστηκε να κάνει λόγω εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού και οι αναποδιές για την παραγωγή της 2ης σεζόν του The Witcher συνεχίζονται. Τώρα μέσα από το ρεπορτάζ του The Sun, μαθαίνουμε πως ο Henry Cavill που υποδύεται τον αστέρα του show, Geralt of Rivia, τραυματίστηκε στο πόδι του κατά τη διάρκεια μιας πρόβας σε στίβο μάχης.

Ο 37χρονος ηθοποιός φορούσε πανοπλία και βρισκόταν 6 μέτρα από το έδαφος κρεμασμένος σε δέντρα και με δίχτυ προστασίας από κάτω του, αλλά δε διευκρινίζεται πώς ακριβώς τραυματίστηκε. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν ήταν ξεκάθαρο εάν ο τραυματισμός του προήρθε από κάποιο αντικείμενο που χτύπησε το πόδι του ή εάν είναι εσωτερικός ο τραυματισμός, ωστόσο ο πόνος ήταν αρκετά έντονος.  

Το Deadline, ωστόσο με τη σειρά του, κάνει λόγο πως υπέστη έναν μικρό τραυματισμό σε έναν μυ του ποδιού του και θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγο καιρό. Σε αντίθεση με το ρεπορτάζ του The Sun, εδώ γίνεται λόγος πως τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά, χωρίς αυτόν, διότι δεν έμεινε και πολύς καιρός μέχρι να σταματήσουν λόγω των χριστουγεννιάτικων διακοπών. 

Τον Νοέμβριο, η παραγωγή συνάντησε ακόμη μια αναποδιά όταν εντοπίστηκαν πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού.